Με παρέμβαση Αβραμόπουλου πινακίδες στον Ε65 για Τρίκαλα και σύντομα για Μετέωρα

0 3.792

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη με την διόρθωση του λάθος στις πινακίδες κατά μήκος του Ε65 οι οποίες έγραφαν μόνο Γρεβενά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αλλά απουσίαζαν τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και η Καλαμπάκα.

Προηγήθηκε επιστολή του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα στο αρμόδιο υπουργείο Υποδομών που έθετε το ζήτημα της τοποθέτησης ενημερωτικών πινακίδων οι οποίες θα ενημερώνουν τους διερχόμενους για τις πόλεις που συνδέει ο Ε65.

Επίσης, άμεση ήταν και η  παρέμβαση του δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου προς τους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα πέντε μέρες μετά να τοποθετηθούν πινακίδες για Τρίκαλα και Καρδίτσα καθώς υπήρξε σύγχυση στους οδηγούς πολλοί από τους οποίους ρωτούσαν στα διόδια πριν τη Λαμία αλλά και στο Λιανοκλάδι, αν κινούνται στο σωστό δρόμο προς Τρίκαλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να τοποθετηθούν και πινακίδες για Μετέωρα οι οποίες σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Νόμου, καθότι πρόκειται για τουριστικό προορισμό, θα είναι χρώματος καφέ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr