Με μισό ευρώ κέρδισε στο ΚΙΝΟ 7.500 ευρώ

0 1.111

Τυχερό απόγευμα το χθεσινό για έναν κάτοικο της Κρήνης Τρικάλων που πόνταρε στο ΚΙΝΟ με 0,50 ευρώ και μάντεψε σωστά 8 στα 8 νούμερα

Αν έχει τύχη διάβαινε λέει ο θυμόσοφος λαός και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση ενός βιοπαλαιστή από την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο ελευθεροεπαγγελματίας είπε χθες το απόγευμα να προκαλέσει την τύχη του, σπεύδοντας να καταθέσει ένα δελτίο του ΚΙΝΟ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ όμορης κοινότητας.

Όχι με πολλά χρήματα αλλά μόλις με μισό ευρώ επιλέγοντας 8 νούμερα. Πέντε λεπτά της ώρας αργότερα δεν πίστευε στα μάτια του, καθώς η κλήρωση έβγαζε ένα μετά το άλλο τα νούμερα που είχε επιλέξει.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο τυχερός συνδημότης μας, έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του, «πιάνοντας» 8 στους 8 αριθμούς κερδίζοντας 7.500 ευρώ μεικτά και λαμβάνοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό αφαιρώντας το φόρο 6.046 ευρώ.

Ο ίδιος δεν έκρυβε την απόλυτη ικανοποίηση του από την επιτυχία του, σημειώνοντας ότι είναι η τρίτη φορά που κερδίζει ένα τόσο σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο θα τον βοηθήσει να εξυπηρετήσει κάποιες από τις υποχρεώσεις του.

Πάντα τυχερός και υγιής ο ίδιος και η οικογένεια του.

ΚΡΗΝΗ LIVE

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr