Με μεγάλη επιτυχία η ομιλία του Δρ. Θάνου Ασκητή στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

0 1.408

Στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα Δρ. Θάνο Ασκητή, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Εγωπάθεια στη συντροφική σχέση».

Ο κ. Ασκητής αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το γάμο, τη ψυχική υγεία και σεξουαλική συμπεριφορά του σύγχρονου ανθρώπου.

Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών με το κοινό σχετικά με το θέμα.

O Δρ. Θάνος Ε. Ασκητής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευόμενος στην Νευρολογία και την Ψυχιατρική. Έχει εκπαιδευτεί ως θεραπευτής των διαπροσωπικών σχέσεων και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Είναι διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (E.U.C) στον τομέα Κοινωνικής Ψυχιατρικής. Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Διεθνές μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA).

Επιπλέον, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ιατρικής Σεξολογικής Εταιρείας (ESSM) και της Διεθνούς Ιατρικής Σεξολογικής Εταιρείας (ISSM). Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας από το 1994 έως και σήμερα, ασκώντας ενεργά την κλινική Ψυχιατρική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr