Με μάσκες το Πάσχα στην εκκλησία – Πώς θα κάνουμε γιορτές μετά την άρση μέτρων

0 301

Με μάσκες και self test θα περάσουμε τις γιορτές του Πάσχα, ώστε να είμαστε προστατευμένοι, όπου υπάρχει συγχρωτισμός, ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών, τόνισαν οι ειδικοί κατά την ενημέρωση της Παρασκευής για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα όπως και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου μίλησαν για βελτίωση της πανδημίας, ωστόσο εξήγησαν πως τα μέτρα προστασίας για τις γιορτές του Πάσχα είναι απαραίτητα.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η κυρία Παπαευαγγέλου, στην εκκλησία θα πάμε με μάσκα. Την ίδια ώρα συνέστησε ένα self test πριν δούμε τους οικείους μας. Στο ίδιο μήκος κύματος και η κυρία Γκάγκα τόνισε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιούμε μάσκες όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

«Προχωράμε σε νέα φάση με προσωπική εκτίμηση του κινδύνου πρέπει να ξέρουμε που πρέπει να φοράμε μάσκα, δεν υπάρχει λόγος για οριζόντια μέτρα», είπε η κυρία Παπαευαγγέλου στη συνέχεια, τονίζοντας ότι μάσκα θα πρέπει να φοράμε όπου υπάρχει συνωστισμός όπως επίσης σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλοία, νοσοκομεία και σχολεία.

 

ethnos.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.