Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες αλλά και αστάθεια με τοπικές μπόρες η νέα εβδομάδα

0 354

Δευτέρα-Τρίτη 29-30/8/2022
Καιρός: Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές μπόρες στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο πιθανόν και στα ορεινά της Κρήτης.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: από 17 έως 31-34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα παροδική συννεφιά με λίγες μπόρες στα γύρω ορεινά, το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς.

Τετάρτη-Πέμπτη 31/8-1/9/2022
Τις πρωινές ώρες σχεδόν αίθριος καιρός. Το μεσημέρι-απόγευμα παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, και στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει με τις μέγιστες τιμές στους 31-34 βαθμούς.

Παρασκευή-Σάββατο 2-3/9/2022
Την Παρασκευή, άστατος με βροχές από τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία, σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες κυρίως ορεινές ηπειρωτικές περιοχές, στο βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη. Το Σάββατο, βελτιωμένος καιρός σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση με τοπικές βροχές και καταιγίδες η κεντρική-ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, οι Σποράδες, η ανατολική Θεσσαλία, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η ανατολική Πελοπόννησος και τα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία το Σάββατο σε μικρή άνοδο και τις μέγιστες τιμές στους 31-35 βαθμούς.

 

Μιχάλης Σιούτας – makthess.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.