Με έργα και πράξεις δίπλα στις επιχειρήσεις των Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας

0 5.981

Την αδιαπραγμάτευτη στήριξή του στην πράξη στην τοπική επιχειρηματικότητα υπογράμμισε στη σημερινή του επίσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων, ο Κώστας Σκρέκας.

Ο Τρικαλινός Υπουργός που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ανέφερε ότι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί προτεραιότητα για τη Ν.Δ.: «Προχωρήσαμε σε μειώσεις 50 φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, σταθήκαμε δίπλα στις επιχειρήσεις στην υγειονομική κρίση. Για αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητας της χώρας και να διασφαλίσει όσα πετύχαμε μέχρι τώρα».

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε και στα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών, και ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης, αφού η Κυβέρνηση διέθεσε περισσότερα από 4 δισ. ευρώ σε επιδοτήσεις για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδική αναφορά έγινε στις ενεργειακές κοινότητες με τον Τρικαλινό υπουργό να στηρίζει την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για τη σύσταση ενεργειακής κοινότητας. Ο κ. Σκρέκας  μάλιστα, τόνισε πως  η νέα ρύθμιση που έφερε ο ίδιος, στη Βουλή, επιτρέπει τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων με τη συμμετοχή επιχειρήσεων που θα  αξιοποιήσει το Επιμελητήριο Τρικάλων, για να μειώσει σημαντικά το ενεργειακό κόστος για τους επαγγελματίες της περιοχής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr