Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του ΑΣ Μετέωρα

Με επιτυχία για τα “οικονομικά” δεδομένα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 στο κέντρο Ρουαγιάλ Παλλάς “Πώχος”.

0 303

Με επιτυχία για τα “οικονομικά” δεδομένα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 στο κέντρο Ρουαγιάλ Παλλάς “Πώχος”.

Με επιτυχία για τα “οικονομικά” δεδομένα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 στο κέντρο Ρουαγιάλ Παλλάς “Πώχος”. Στον ετήσιο χορό της ομάδας η Διοίκηση προχώρησε στην βράβευση 5 ανθρώπων που έπαιξαν ρόλο στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Βραβεύτηκαν οι παρακάτω.

  • Νέστωρας Κυργιάζος ως φίλαθλος τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί και στηρίζει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Επίσης παλιότερα είχε βραβευτεί για την προσφορά του ως παράγοντας στην Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα. 
  • Βούλα Μάστορα για την προσφορά της στο γυναικείο Βόλεϋ καθώς ήταν ο άνθρωπος που ασχολήθηκε με το άθλημα και ανέλαβε την δημιουργία ομάδας Βόλεϋ.
  • Χρήστος Ντρούγιας παλιός παίχτης της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΚ
  • Κώστας Φουρτούνης που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα
  • Γιάννης Τζιουφέτας παλιός τερματοφύλακας του ΑΣ Μετέωρα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή ορχήστρα υπό τους ήχους δημοτικής αλλά και σύγχρονης μουσικής. Επίσης απόλαυσαν οριεντάλ χορό από χορεύτρια που “ξεσήκωσε” τον αντρικό πληθυσμό…

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες πλην των παιχτών που η αναμέτρηση με την Ελασσόνα δεν άφησε πολλά περιθώρια διασκέδασης.

 

as_meteora_xorosIMG_1835

as_meteora_xorosIMG_1847

as_meteora_xorosIMG_1861

as_meteora_xorosIMG_1867

as_meteora_xorosIMG_1881

as_meteora_xorosIMG_1889

as_meteora_xorosIMG_1937

as_meteora_xorosIMG_1962

as_meteora_xorosIMG_1989

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.