Με επιτυχία η διοργάνωση της Ανάβασης Ελάτης 2017

Άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση αγώνα από τον Π.Σ.Τρικάλων. Την Κυριακή 1η Οκτώβρη

0 303

Άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση αγώνα από τον Π.Σ.Τρικάλων. Την Κυριακή 1η Οκτώβρη

Άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση αγώνα από τον Π.Σ.Τρικάλων. Την Κυριακή 1η Οκτώβρη ο χώρος έξω από το δημαρχείο Πύλης γέμισε ποδηλάτες, έτοιμους να αγωνιστούν στην «Ανάβαση Ελάτης 2017».

Εκκίνηση έλαβαν 150 ποδηλάτες σε όλες τις κατηγορίες. Στον αγώνα συμμετείχαν 21 ποδηλατικές ομάδες κυρίως από, Θεσσαλία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Κέρκυρα, καθώς και αρκετοί ανεξάρτητοι αθλητές από διάφορες πόλεις.

Η γραμματεία του αγώνα άνοιξε από τις 9 το πρωί προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλά όλοι οι αθλητές. Οι κυρίες της γραμματείας ξεπέρασαν τον εαυτό τους προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και τις ευχαριστούμε, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κυρία Ιωάννα Βαΐου.

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο έφηβος Τρικαλινός, Ζώης Λευτέρης του Κρόνου Νίκαιας με χρόνο 32 λεπτά και 12 δεύτερα.
Στις μικρές κατηγορίες οι νεαροί ποδηλάτες έδειξαν ποδηλατικό ταλέντο και πολύ όρεξη για ποδηλασία. Κέρδισαν μετάλλια και καλές θέσεις κατάταξης, μα πάνω από όλα κέρδισαν σημαντικές ποδηλατικές εμπειρίες.

Στις μεγάλες κατηγορίες ο αγώνας ξεκίνησε από την αρχή με δυνατό ρυθμό.

Στο 3,9 χιλιόμετρο υπήρχε το ενδιάμεσο σπριντ που το κέρδισε ο Ζέγκλης Νίκος του Σπαρτιατικού. Στην συνέχεια ο Λευτέρης Ζώης αποσπάστηκε και με αρκετή προσπάθεια κρατήθηκε στην κορυφή και κέρδισε τον αγώνα. Στην 2η θέση και πρώτος στην κατηγορία ανδρών ο Σταύρος Πάσχος του Α.Σ. Ποδηλάτης με 32:40 και στην 3η θέση ο έφηβος Γιώργος Γατής του Κρόνου Νίκαιας με 32:51.

Χορηγοί του αγώνα ήταν ο Δήμος πύλης, ο Σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου Τρικάλων «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», οι εκτυπώσεις 3G (αριθμοί αθλητών) και το φυσιοθεραπευτήριο της κ. Έφης Παλάτου.

Την διαδρομή του αγώνα κάλυψε με άψογο τρόπο, με μηχανές η τροχαία Τρικάλων και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Σημαντική βοήθεια είχαμε και από τους κριτές ΜΟΤΟ διαδρομής Ντάκο Κων/νο και Πολύμερο Στέφανο. Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο κ. Γώγος Πέτρος από Λάρισα με σημαντική βοήθεια στο έργο του από τον κ. Σαλπαδήμο Στέργιο.

Ο τερματισμός στην Ελάτη οργανώθηκε άριστα και ευχαριστούμε γι’ αυτό τον φίλο Νίκο Τάχο παλιό συναθλητή μας στην ποδηλασία. Στον τερματισμό υπήρχε πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών. Ο Σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου Τρικάλων «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» προσέφερε στους νικητές όλων των κατηγοριών ως δώρα, διαμονή και διατροφή. Επίσης με την βοήθεια του τοπικού συλλόγου γυναικών, προσέφερε διάφορα εδέσματα στους ποδηλάτες.

Αθλοθέτης του αγώνα, ο δήμος Πύλης που κάθε χρόνο ανταποκρίνεται θετικά και στηρίζει την Ανάβαση Ελάτης. Τις απονομές έκαναν εκπρόσωποι του δήμου Πύλης, του δήμου Τρικάλων, χορηγοί του αγώνα και εκπρόσωποι σωματείων. Οι βραβεύσεις των νικητών έγιναν στην πλατεία Ελάτης.
Στον αγώνα συμμετείχαν και περίπου 20 παιδιά από την ποδηλατική ακαδημία Π.Σ.Τρικάλων της πόλης μας με πολύ καλές επιδώσεις. Καλύτερη θέση από την ομάδα μας είχαμε από την Ντάκου Ευαγγελία, 2η στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια. Ο Π.Σ.Τρικάλων συγχαίρει όλους του ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στον αγώνα, αλλά και τους γονείς τους που στηρίζουν έμπρακτα τις επιλογές των παιδιών τους. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς της αγωνιστικής ομάδας, αφού και αυτοί με τον τρόπο τους συμβάλουν καθοριστικά στην ποδηλατική ανάπτυξη του τόπου μας.

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην Ακαδημία Ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: 6986010785 Ζιντζόβας Ηλίας και 6989154306 Ταμανάκιας Μιχάλης (υπεύθυνοι τμημάτων)
Facebook: Ποδηλατικός Τρικάλων cycling club
Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

2017-10-01 10.56.502017-10-01 14.20.192017-10-01 14.26.182017-10-01 14.35.032017-10-01 14.37.39

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.