Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Α.Ο. Καλαμπάκας στη Θεσσαλονίκη

0 400

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 4/2/2023 η αποστολή των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Α.Ο. Καλαμπάκας στη Θεσσαλονίκη, όπου και αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών, οι μικροί αθλητές μας, καθώς κι οι γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν εξαιρετικό αγώνα της Basket League ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

Ακόμη, μας δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούμε το Μουσείο του Άρη, όπου φιλοξενούνται όλα τα κύπελλα που έχει κατακτήσει η ιστορική αυτή ομάδα στο εμβληματικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρον (Palait des Sports).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το προπονητικό team του Άρη για την άψογη φιλοξενία και το όμορφο συμβολικό δώρο του εμβλήματος της ομάδας. Το προπονητικό μας team ανταπέδωσε δωρίζοντας δύο βιβλία για την ιστορία των Μετεώρων κι ένα χειροποίητο σταυρό.

Αυτό το ταξίδι, που για κάποιους ήταν όνειρο ζωής, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια
του Visit Meteora που συνέβαλε σημαντικά με τη δωρεάν μετακίνηση των μικρών αθλητών, το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και τον υπεύθυνο κ. Δημήτρη Αθανασούλα, το οπωροπωλείο του κ. Δρουμάκα, και τους φούρνους Βαβίτσα.

Ακόμη, ευχαριστούμε ολόψυχα το Δήμο Μετεώρων που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει κάθε μας πρωτοβουλία.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο-προπονητή του Α.Ο. Καλαμπάκας, κ. Κωνσταντίνο Σπανό, τον βοηθό της ομάδας, κ. Γιώργο Νικολογιάννη, την Ελένη Μπέλλου και τη Βασιλική Παπατζιμοπούλου για τη φιλική συμμετοχή, όλους τους γονείς που συμμετείχαν, καθώς κι όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων των τμημάτων μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.