Με επιτυχία έγινε ο χορός του Α.Σ Μετέωρα

0 1.390

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου έγινε ο χορός του Α.Σ. Μετέωρα στο κέντρο Meteora Great Tavern που βρίσκεται στην πλατεία Δημουλά.

Μέσα σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα φίλοι του σωματείου έδωσαν το παρόν κι απόλαυσαν μια βραδιά καθαρά ποδοσφαιρική μέσα από τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα Άγγελος Αλεξίου καλωσόρισε κι ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα τονίζοντας πως η ομάδα έχει πετύχει πολλά φέτος, αλλά με την βοήθεια όλων μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα αναφερόμενος στο μπαράζ, αλλά και στις άλλες υποχρεώσεις της.

Χαιρετισμό στην συνέχεια απηύθυνε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας λέγοντας πως είναι κοντά στην ομάδα των Μετεώρων εδώ κι αρκετά χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Παπανικολάου και παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα των Μετεώρων για την φετινή της πορεία τονίζοντας πως ο Δήμος Μετεώρων είναι πάντα δίπλα της βοηθώντας της σε ότιδήποτε.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Θώμος επίσης παλαιός ποδοσφαιριστής των Μετεώρων ανέφερε πως ήταν τιμή του να την υπηρετήσει και πως όλοι πρέπει να πασχίζουν για την πρόοδό της.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ευθύνης” και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στα Μετέωρα είπε με την σειρά του ότι αισθάνεται πολύ όμορφα και οικεία όταν βρίσκεται σε εκδηλώσεις τους και πως από την πλευρά του πάντα είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε βοήθεια.

Δύο λόγια είπε και ο προπονητής και παλαιός ποδοσφαιριστής των Μετεώρων Σάκης Θεοδοσιάδης ο οποίος δήλωσε ότι δεν ξεχνά το πέρασμά του από την ομάδα, έκανε αναφορά για τις ακαδημίες της ομάδας και στάθηκε στην δουλειά του Γιώργου Αλμπάνη που είναι υπεύθυνός τους τώρα.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών δύο λόγια είπε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Γκόβαρης ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί να φέρνει επιτυχίες στην πόλη και να κάνει όλους τους κατοίκους υπερήφανους.

Η βραδιά στην συνέχεια κύλησε με πολύ μουσική, ενώ δόθηκαν και λαχνοί της λαχειοφόρου η κλήρωση της οποίας θα γίνει όταν διεξαχθεί ο ημιτελικός αγώνας με την Φήκη.

πηγη sportskalampaka.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.