Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση της Αντικαρκινικής Τρικάλων

0 864

Κάθε εκδήλωση της Αντικαρκινικής Τρικάλων αποτελεί talk of the Town, μετά από 3 χρόνια περιπέτειας με τον covid, όλοι είχαν την ανάγκη να βρεθούν ξανά,να επικοινωνήσουν, και να περάσουν όμορφα για καλό σκοπό!

Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση  διοργάνωσε  το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό show μόδας και χορού, στο καλοκαιρινό κέντρο Thessalis, όπου ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων πάντρεψε αρμονικά τον χορό με αέρινα σύνολα από καταστήματα της πόλης μας,σε χορογραφίες της Ραφαέλλας Μάνου. Τη εκδήλωση παρουσίασε η Μαριάννα Γεωργάκη, με την άνεση της επί σκηνής η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολύ μουσική από το συγκρότημα The Teasers,  την Κατερίνα Μπαρμπαρούση,τον Βασίλη Σαμαρά και τον Θέμη Σαμαντζή.

Η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Τρικάλων, χειρουργός κ. Μαρία Καναρά, που ηγείται ενός δραστήριου Παραρτήματος που έχει να επιδείξει  σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία, μίλησε για την αναγκαιότητα της στήριξης του έργου της Αντικαρκινικής που με τη σειρά της βοηθά συμπολίτες  που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη στη μάχη τους με τον καρκίνο.

πηγη trikalaidees.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr