Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν στα Φάρσαλα οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδηλασίας

0 436

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων 2021-2022 που πραγματοποιήθηκαν σε διαδρομή της Περιοχής των Φαρσάλων.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας η Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βάσω Ζιάκα μαζί με  τον οικοδεσπότη  Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Η Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Βασιλική Ζιάκα, αφού καλωσόρισε τους  μαθητές-αθλητές, επεσήμανε  ότι το ποδήλατο δεν είναι μόνο ένα μέσο άθλησης, αλλά πρέπει να μπει  στην καθημερινότητά μας ως μέσο μετακίνησης. Έτσι βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση, προάγοντας την υγεία μας, συμβάλουμε όμως στην αειφόρο ανάπτυξη και συγχρόνως διασφαλίζουμε την οικολογική ισορροπία του πλανήτη στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον κ. Εσκίογλου καθώς και την Αντιδήμαρχο κα Σοφία Χατζηπλή για τη φιλοξενία των αγώνων στο Δήμο Φαρσάλων, την τοπική αστυνομία, το ΕΚΑΒ για τη στήριξη, τους κριτές, την ΟΕΣΑΔ Λάρισας και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για τον άψογο τρόπο τέλεσης των αγώνων.

Η διοργάνωση των σχολικών αγώνων πραγματοποιήθηκε απ΄ την Οργανωτική Επιτροπή  Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) της ΔΔΕ Λάρισας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π).

Μέλη της  οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, ως εκπρόσωπος του Υ.ΠΑΙ.Θ. η Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βάσω Ζιάκα, της Οργανωτικής Επιτροπής της Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) ο Αν. Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας και για  την Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π)  ο κ. Σάββας Τσοπούρογλου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.