Μάζεψαν μετάλλια στην ανάβαση «Θεόνη» τα μέλη του ΠΑΣ Ασκληπιός

Πλούσιο “ποδηλατικά” ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον “ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ”.

0 279

Πλούσιο “ποδηλατικά” ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον “ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ”.

Πλούσιο “ποδηλατικά” ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον “ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ”.

Πλούσια και η συγκομιδή μεταλλίων από τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην ανάβαση “ΘΕΟΝΗ” που έγινε στη Βατσουνιά Καρδίτσας και στο 3ο Διεθνές σιρκουί Θεσ/νίκης που διοργάνωσε η VELOS cycling team.

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στην ανάβαση ΘΕΟΝΗ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην κατηγορία ”μίνι μικρά”ο ΜΕΛΛΙΟΣ Λεωνίδας απέδειξε οτι οι ανηφόρες είναι το δυνατό του στοιχείο κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο 8χρονος ποδηλάτης του ΠΑΣ Ασκληπιός ΜΕΛΛΙΟΣ Παντελής που πραγματοποίησε ακόμη έναν εξαιρετικό αγώνα και ακολούθησε στην 5η θέση η ΑΚΡΙΒΟΥ Μαριάννα .

Στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγωνίστηκε ο ΑΚΡΙΒΟΣ Στάυρος που ενώ ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και τελικά έλαβε την 6η θέση.

Στην κατηγορία των ”παμπαίδων ” ο αθλητής ΖΤΡΙΒΑΣ Αχιλλέας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ άφησε άριστες εντυπώσεις αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το ποδήλατό του του στέρησαν μια καλή θέση.

Στους ”πάιδες” η ομάδα εκπροσωπήθηκε από τον ΖΩΗ Λευτέρη και τον ΠΑΛΛΑ Γιώργο.

Σε μια απαιτητική ανάβαση 18 χλμ με εναλλαγές στον καιρό ο Λευτέρης ΖΩΗΣ κάνοντας μια άψογη εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Γιώργος Πάλλας την 7η θέση.

Στην Θεσσαλονίκη σε μια μεγάλη διοργάνωση με πολλές συμμετοχές ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε στο 3ο Διεθνές Σιρκουί από δύο έμπειρους ποδηλάτες στην κατηγορία ΟΠΕΝ 40+ τον ΖΩΗ Παναγιώτη και τον ΚΑΤΣΙΚΑ Ηρακλή.

Η 3η και 5η θέση που κατέκτησαν αντίστοιχα απέδειξε οτι το ποδήλατο είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις σε κάθε ηλικία.

Για πληροφορίες σχετικά με το άθλημα της ποδηλασίας και εγγραφές στο σύλλογο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.:6983037738.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.