Μαύρισε το κύπελλο της ΕΠΣΤ – Πέναλτι έδωσε το κύπελλο στο Πετρωτό

Ίσως την χειρότερη στιγμή στην ιστορία του να πέρασε σήμερα ο θεσμός που λέγεται Κύπελλο ΕΠΣ Τρικάλων και αποτελεί κάθε χρόνο γιορτή για το ποδόσφαιρο του νομού.

0 186

Ίσως την χειρότερη στιγμή στην ιστορία του να πέρασε σήμερα ο θεσμός που λέγεται Κύπελλο ΕΠΣ Τρικάλων και αποτελεί κάθε χρόνο γιορτή για το ποδόσφαιρο του νομού. Ίσως την χειρότερη στιγμή στην ιστορία του να πέρασε σήμερα ο θεσμός που λέγεται Κύπελλο ΕΠΣ Τρικάλων και αποτελεί κάθε χρόνο γιορτή για το ποδόσφαιρο του νομού. Η γιορτή που ξεκίνησε με πάρα πολλούς φιλάθλους στις κερκίδες του Σταδίου των Τρικάλων μετατράπηκε σε “κόλαση” όταν ο Διαιτητής κ. Γρατσάνης έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Πετρωτού που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ του αγώνα σε 3 – 2 και άναψε τα αίματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαμαρτυρίες έντονες από την πλευρά των Μετεώρων – παραγόντων και ποδοσφαιριστών – που έφυγαν με την λήξη του αγώνα χωρίς να παραλάβουν το κύπελλο της συμμετοχής και τα μετάλλια τονίζοντας πως δεν θα συμμετέχουν ξανά στον θεσμό. Δυστυχώς από τις μαύρες ημέρες του τοπικού ποδοσφαίρου αφού ένα σφύριγμα κρίνει κυπελλούχους – πρωταθλήματα και καταστάσεις.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως και οι δυο ομάδες επιδίωξαν την νίκη και όπως όλα έδειχναν θα οδηγούνταν στην παράταση. Τα δυο γκολ των Μετεώρων πέτυχαν οι Σάκης και Γιώργος Σκρέκας και τα τρία του Πετρωτού οι: Τεντολούρης, Καμπάσης, Καραϊσκος.

Πετρωτό: Αζίζ, Καμπάσης, Μουρκάκης, Καρκαντάς, Καραίσκος,Σπυρόπουλος, Τασιόπουλος,(85′ Ανδράου), Δ. Τεντολούρης,(90′ Αγγέλης), Απ. Τεντολούρης, Γιαννουλίδης, Νούλας(94′ Γκουτζαμάνης).

Μετέωρα: Ρουσιαμάνης, Φορτούνης,(70′ Παπαχαραλάμπους), Τσίκος, Ζήνωνος, Σκρέκας Θ., Σκρέκας Γ., Αυγέρος, Γκόβαρης, Κωστής,(85′ Γραβάνης), Χαιταλής, Αγγελάκης.

 

Η ομάδα του ΑΣ Μετέωρα όπως παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο

as_meteora_IMG_5736

Η ομάδα της Θύελλας Πετρωτού

as_meteora_IMG_5745

Ο πάγκος του ΑΣ Μετέωρα

as_meteora_IMG_5748

Οι διαιτητές του αγώνα με τους αρχηγούς των δυο ομάδων

as_meteora_IMG_5767

as_meteora_IMG_5786

as_meteora_IMG_5816

as_meteora_IMG_5895

Έντονες οι διαμαρτυρίες των παιχτών και παραγόντων του ΑΣ Μετέωρα

 

as_meteora_IMG_5958

Η αποχώρηση χωρίς το κύπελλο και τα μετάλλια….

as_meteora_IMG_5977

Κυπελλούχος ομάδα για δέυτερη χρονιά η Θύελλα Πετρωτού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.