Μαθητικές Εκδηλώσεις Γαλλοφωνίας 2019

0 164

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, συνεχίζοντας την παράδοση ετών, τιμά και φέτος την παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας και διοργανώνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στη Γαλλική Γλώσσα και τον Γαλλικό Πολιτισμό.

Μετά τον επιτυχημένο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία που έγινε το Σάββατο 16 Μαρτίου, με αφιέρωμα στη γαλλόφωνη ποίηση, συνεχίζουμε με την καθιερωμένη μαθητική γιορτή Γαλλοφωνίας, δίνοντας και πάλι βήμα και λόγο στις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν ποικιλία έργων, από χορούς, τραγούδια και ποιήματα, μέχρι θεατρικά σκετσάκια και διάφορες παρουσιάσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 5:15 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχτούμε στη γαλλόφωνη γιορτή μας και να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των μικρών και μεγαλύτερων μαθητών να μας μυήσουν στον θαυμαστό κόσμο του Γαλλικού Πολιτισμού και στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα της Γαλλικής Γλώσσας, μία γλώσσα με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη μας.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ευαγγελία Σύρρου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.