Μαθητές Σχολείων Επισκέπτονται την ΣΜΥ

Την Τρίτη 18 Ιαν 2011, 52  μαθητές και μαθήτριες της Γ΄τάξης του 5ου Λυκείου Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Σχολή συνοδευόμενοι από 4 καθηγητές τους.

0 100

Την Τρίτη 18 Ιαν 2011, 52  μαθητές και μαθήτριες της Γ΄τάξης του 5ου Λυκείου Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Σχολή συνοδευόμενοι από 4 καθηγητές τους.

Την Τρίτη 18 Ιαν 2011, 52  μαθητές και μαθήτριες της Γ΄τάξης του 5ου Λυκείου Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Σχολή συνοδευόμενοι από 4 καθηγητές τους. Την Πέμπτη 20 Ιαν 2011 επισκέφθηκαν την Σχολή 40 μαθητές και 3 καθηγητές της Γ τάξης του Γυμνασίου Φαρκαδώνας καθώς επίσης 47 μαθητές συνοδευόμενοι από 3 καθηγητές της Β΄Λυκείου του Λυκείου Μητρόπολης Καρδίτσης.

Την Παρασκευή 21 Ιαν 2011, 26  μαθητές και μαθήτριες της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων επισκέφθηκαν την Σχολή συνοδευόμενοι από 2 καθηγητές τους.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων περιλάμβανε ενημέρωση επί της αποστολής του στρατού, εισαγωγή υποψηφίων στη ΣΜΥ και γενικά στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων επισκέφθηκαν αίθουσες διδασκαλίας τεχνικής εκπαίδευσης, πληροφορικής, την αίθουσα βαρών του κλειστού γυμναστηρίου και το νεόκτιστο κτίριο διαβίωσης των Σπουδαστών.

Οι επισκέψεις  πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών και αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν οι μαθητές για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ανάλογες επισκέψεις στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών θα πραγματοποιηθούν προσεχώς και από άλλα Σχολεία του Νομού και σε συνεργασία με την Β’θμια εκπαίδευση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν.Τρικάλων.

Οι επισκέψεις προγραμματίζονται κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων Διευθύνσεων των Σχολείων προς τη ΣΜΥ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.