Μάθε τι σημαίνει η ημερομηνία γέννησης σου…

Η μέρα που γεννήθηκες μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά σου στον έρωτα και να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη που κάνεις στα αισθηματικά σου.

0 295

Η μέρα που γεννήθηκες μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά σου στον έρωτα και να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη που κάνεις στα αισθηματικά σου.

Η μέρα που γεννήθηκες μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά σου στον έρωτα και να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη που κάνεις στα αισθηματικά σου.

1 του μηνός: Διαθέτεις πάθος, συναισθηματισμό και κάνεις πολλές θυσίες
Στον έρωτα λειτουργείς με πάθος και το συναίσθημα έχει μεγάλη αξία για σένα. Ερωτεύεσαι πάντα κεραυνοβόλα και μπορείς να κάνεις μεγάλες θυσίες για τη σχέση σου. Αργείς πολύ να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, από μία σχέση που είχες μεγάλο δέσιμο.

2 του μηνός: Στον έρωτα λειτουργείς με ειλικρίνεια, πίστη και ρομαντισμό.
Θέλεις τον χρόνο σου για να ανοιχτείς συναισθηματικά και για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Αλλά από την στιγμή που ένας άνθρωπος κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, παραδίνεσαι άνευ όρων και αφιερώνεις όλη την πίστη και τον ρομαντισμό σου. Η ειλικρίνεια είναι το απαραίτητο «συστατικό» των ερωτικών σου σχέσεων.

3 του μηνός: Δίνεις απλόχερα την αφοσίωσή σου! Στον έρωτα δίνεις σώμα και ψυχή και αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου. Όταν ο φτερωτός άγγελος σε «στοχεύσει» με τα βέλη του, τότε δεν υπάρχει τίποτα άλλο πιο σημαντικό για σένα, εκτός από τον σύντροφό σου και τη σχέση σας. Πληγώνεσαι και απογοητεύεσαι εύκολα και δύσκολα γυρνάς σελίδα στην ερωτική σου ζωή.

4 του μηνός: Είσαι ένας απρόβλεπτος και γεμάτος εκπλήξεις σύντροφος! Στον έρωτα λειτουργείς εντελώς διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Προτιμάς να κρατάς «μυστική» την ερωτική σου ζωή και δεν ανοίγεσαι εύκολα για τα συναισθήματά σου στους τρίτους, παρά μόνο στο ταίρι σου. Δείχνεις στοργή και ρομαντισμό και σου αρέσει να κάνεις όμορφες εκπλήξεις στο πρόσωπο που αγαπάς, για να δείξεις την αγάπη σου.

5 του μηνός: Στον έρωτα εκδηλώνεις κτητική αλλά και στοργική συμπεριφορά. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σύντροφό σου και δεν λείπουν οι στιγμές ζήλιας όταν το ενδιαφέρον του δεν είναι προσηλωμένο 100% πάνω σου! Δεν διστάζεις να εκδηλώσεις με υπερβολή τα συναισθήματά σου, όμως έχεις την τάση να «πνίγεις» με την αγάπη σου το ταίρι σου, γιατί διαρκώς έχεις απαιτήσεις και ζητάς επιβεβαίωση.

6 του μηνός: Είσαι ένας ειλικρινής, προσεχτικός και έμπιστος ερωτικός σύντροφος. Ερωτεύεσαι και αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου, μόνο όταν έχεις πρώτα πειστεί για τις προθέσεις του ατόμου που ποθείς. Όταν είσαι σε μία σχέση λειτουργείς πάντα με τιμιότητα απέναντι στο αγαπημένο σου πρόσωπο και δεν ενδίδεις σε ερωτικούς πειρασμούς.

7 του μηνός: Είσαι ένας εκφραστικός, εκδηλωτικός και αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος. Όταν είσαι σε μία σχέση θα κάνεις εκπλήξεις, δώρα και θα ξαφνιάζεις κάθε ώρα και στιγμή το ταίρι σου. Δεν έχεις μάτια για άλλο πρόσωπο και κάνεις τα πάντα για να προστατέψεις τη σχέση σου.

8 του μηνός: Στον έρωτα έχεις τύχη, σου αρέσουν τα ρίσκα, όμως πολύ συχνά μπερδεύεσαι συναισθηματικά. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, γι αυτό και δεν παίρνεις ποτέ την απόφαση ενός χωρισμού. Θέλεις να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, γι αυτό και οι σχέσεις σου είναι μακροχρόνιες. Ωστόσο το φλερτ αλλά και οι απρόβλεπτες ερωτικές εξελίξεις που θα επιδιώκεις κατά καιρούς, θα είναι το αλατοπίπερο της ερωτικής σου ζωής.

9 του μηνός: Αγαπάς μία φορά και αυτή είναι για πάντα! Είσαι ένας γλυκός, τρυφερός, ρομαντικός και πιστός ερωτικός σύντροφος, που θέλει να ζήσει έναν έρωτα σαν να είναι βγαλμένος από τα παραμύθια. Παρόλο που μερικές φορές γίνεσαι αρκετά ντροπαλός(ή) στα ερωτικά ζητήματα και κινείσαι πάντα με διακριτικότητα, διαθέτεις πίστη, αφοσίωση και σταθερότητα στα αισθηματικά σου.

10 του μηνός: Ο έρωτας είναι για σένα μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν αντιμετωπίζεις με μεγάλη υπευθυνότητα όλα τα ερωτικά σου ζητήματα. Προστατεύεις πάντα τη σχέση σου και τον άνθρωπο που αγαπάς, όμως στην προσπάθειά σου να προφυλάξεις την αγάπη σας, εκδηλώνεις κτητική συμπεριφορά αλλά και ζήλια. Η στάση σου πολλές φορές μπορεί να κάνει το ταίρι σου να νομίζει ότι δεν του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.

11 του μηνός: Είσαι ένας άνθρωπος που θέλει στην ερωτική του ζωή να ζει το απόλυτο ρομάντζο. Στην αισθηματική σου ζωή εκδηλώνεις με στοργή, αφοσίωση και ευγένεια όλα σου τα συναισθήματά σου. Κάνεις πολλές θυσίες για να κρατήσεις στο πλάι σου τον άνθρωπο που αγαπάς.

12 του μηνός: Διαθέτεις αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, όμως μπλέκεσαι σε μπερδέματα γιατί σου είναι πολύ δύσκολο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς. Σου αρέσει πολύ περισσότερο το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, παρά η δέσμευση της σχέσης που πραγματικά σε τρομάζει. Το αγαπημένο σου στάδιο στην αισθηματική σου ζωή, είναι η περίοδος της γνωριμίας, γιατί σε εξιτάρει το ερωτικό κυνήγι!

13 του μηνός: Παρόλο που δεν είσαι από τους πιο ρομαντικούς ανθρώπους, διαθέτεις γοητεία και στον έρωτα συμπεριφέρεσαι με ειλικρίνεια. Δεν είσαι ο άνθρωπος που θα πει πολλά λόγια, προτιμάς να δείχνεις με τις πράξεις σου τα συναισθήματά σου. Φροντίζεις το ταίρι σου και είσαι πάντα στο πλάι του να το υποστηρίζεις. Ο έρωτας όμως δεν είναι για σένα το Α και το Ω της ζωής σου, έχεις άλλες προτεραιότητες και μπορείς να συμβιβαστείς για μεγάλες περιόδους χωρίς κάποια σχέση!

14 του μηνός: Στα ερωτικά σου ζητήματα παρουσιάζεις το προφίλ του απρόσιτου, ψυχρού και απόμακρου ανθρώπου. Στην πραγματικότητα όμως διαθέτεις συναίσθημα και όταν είσαι ερωτευμένος, αφοσιώνεσαι αποκλειστικά στο άτομο που αγαπάς. Για σένα δεν υπάρχουν μεσαίες καταστάσεις ή μέτρια συναισθήματα… ή θα αγαπάς ή θα μισείς. Στον έρωτα τα δίνεις όλα προκειμένου να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, όμως όταν υπάρξει ένας καβγάς ή ένας χωρισμός, σου βγαίνει πικρία, μίσος και δεν συγχωρείς!

15 του μηνός: Είσαι ένας ευαίσθητος, συναισθηματικός και σοβαρός ερωτικός σύντροφος. Η καρδιά σου κατευθύνει το μυαλό σου και δεν μπορείς να αρνηθείς καμία επιθυμία του ερωτικού σου συντρόφου. Στη ζωή σου θα ερωτευτείς πολλές φορές. Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς δύο άτομα, την ίδια χρονική περίοδο.

16 του μηνός: Ο έρωτας για σένα στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οι περισσότερες σχέσεις στη ζωή σου ήταν, είναι και θα είναι με άτομα που έχουν μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα από τη δική σου, πολύ απλά γιατί σου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεν πιστεύεις στον έρωτα από την πρώτη ματιά, προτιμάς να υπάρχει σταδιακή εξέλιξη που θα ξεκινά πρώτα από τη φιλία.

17 του μηνός: Το φλερτ είναι το αγαπημένο σου χόμπι! Είσαι ένας πολύ ελκυστικός και ερωτικός άνθρωπος και πάντα θα έχεις πολλές κατακτήσεις! Σου αρέσει να έχεις πολλές ερωτικές επιλογές, αλλά από την στιγμή που θα αποφασίσεις ποιο άτομο θα είναι δίπλα σου, θα κάνεις τα πάντα για να το κατακτήσεις!

18 του μηνός : Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου και θέλεις τον χρόνο σου για να ανοιχτείς συναισθηματικά σε μία νέα σχέση. Πριν κάνεις μία ερωτική πρόταση στο άτομο που ποθείς, θα έχεις σκεφτεί πρώτα όλες τις συνέπειες, για αυτό και πολλές γνωριμίες σου καθυστερούν να γίνουν σχέσεις. Παρόλο που σου είναι δύσκολο να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, όταν ερωτεύεσαι δένεσαι και αναπτύσσεις ισχυρούς δεσμούς.

19 του μηνός: Όταν ερωτεύεσαι μπορείς να κάνεις πολλές τρέλες, αλλά και θυσίες προκειμένου να βρεθείς κοντά στο άτομο που ποθείς ή να περάσεις καλά μαζί του. Στον έρωτα διαθέτεις παρορμητισμό και λειτουργείς απρόβλεπτα. Στις σχέσεις σου δεν λείπουν τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, γιατί τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Η αγάπη και ο έρωτας είναι δύο πολύ σημαντικά συναισθήματα στη ζωή σου.

20 του μηνός: Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που θα σε αγαπά για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θέλει να γίνεις! Στέκεσαι πολύ γερά στα πόδια σου και ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τι θέλεις. Πολλές φορές κολλάς σε λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Στις αισθηματικές σου υποθέσεις σου λείπει ο αυθορμητισμός, αλλά και ο ενθουσιασμός. Αν προσπαθήσεις να αφεθείς στα συναισθήματά σου, οι σχέσεις σου θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

21 του μηνός: Πολλές φορές εμπλέκεσαι και μπερδεύεσαι σε προβληματικές σχέσεις, γιατί έχεις την τάση να κολλάς με τις «δύσκολες» ερωτικές περιπτώσεις. Δεν διακρίνεις εύκολα το ενδιαφέρον που σου εκδηλώνουν τα άτομα που έχεις πλάι σου και έχεις την τάση να μην εκδηλώνεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου. Θα σου πάρει χρόνο να κάνεις μία σταθερή ερωτική σχέση στη ζωή σου, αλλά όταν επιλέξεις να είσαι μόνιμα με έναν άνθρωπο, θα κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις στο πλάι σου.

22 του μηνός: Το πάθος παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ερωτική σου ζωή! Ζεις με ένταση τα συναισθήματά σου και δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μία σχέση. Αν προδοθείς όμως, κάνεις τα πάντα για να πάρεις την εκδίκησή σου! Παρόλα αυτά διαθέτεις μία γλυκύτατη, παιχνιδιάρα και ευαίσθητη φύση που σε κάνει αξιολάτρευτο!

23 του μηνός: Έχεις ακούσει το τραγούδι της Άννας Βίσση «Λατρεμένο το απαγορευμένο»; Είναι σαν να έχει γραφτεί για σένα!… Έχεις την τάση να εμπλέκεσαι σε μυστικές, απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις και να βιώνεις την ερωτική σου ζωή με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Σου αρέσει η περιπέτεια και ενθουσιάζεσαι όταν έχεις μία σχέση που είναι γεμάτη προκλήσεις!

24 του μηνός: Είσαι ένας διασκεδαστικός και συναισθηματικός σύντροφος, που επιθυμείς να βλέπεις το ταίρι σου να είναι ευτυχισμένο δίπλα σου. Πολλές φορές μπορεί να βγαίνεις ραντεβού με έναν άνθρωπο, όχι επειδή σου αρέσει, αλλά επειδή είσαι σε περίοδο ανίας και θέλεις να ξεφύγεις από την μοναξιά. Δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, για αυτό και διατηρείς ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με σχέσεις που έχουν περάσει και έχουν κάνει τον κύκλο τους.

25 του μηνός: Είσαι ένα αξιολάτρευτο άτομο που δίνει τα πάντα για την αγάπη. Όταν είσαι σε μία σχέση τα δίνεις όλα και αγαπάς δίχως όρια και φραγμούς. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με ρομαντισμό και ευαισθησία και πολλές φορές παραμελείς τις δικές σου ανάγκες, προκειμένου να ευχαριστήσεις το ταίρι σου.

26 του μηνός: Στον έρωτα λειτουργείς απρόβλεπτα, αλλά και παραπλανητικά. Τη μία στιγμή μπορεί να είσαι τρελά ερωτευμένος(η) με ένα άτομο και εντελώς ξαφνικά μπορεί να σου φεύγει το ενδιαφέρον και να ερωτεύεσαι το καλύτερο φιλαράκι του. Οι σκέψεις σου είναι πολύ μπερδεμένες, παρόλα αυτά όταν δεν αισθάνεσαι έλξη για ένα άτομο, τα συναισθήματά σου δεν αλλάζουν.

27 του μηνός: Έλκεις σαν ερωτικός μαγνήτης, γιατί διαθέτεις κομψότητα και τακτ! Στον έρωτα όμως έχεις μεγάλες απαιτήσεις και οι ερωτικές σου προσδοκίες από το ταίρι που έχεις δίπλα σου είναι πάντα μεγάλες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περιορίσεις την απαιτητική σου συμπεριφορά, ώστε οι σχέσεις σου να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.

28 του μηνός: Είσαι ένα αξιαγάπητο άτομο, αλλά πολλές φορές στα αισθηματικά σου υπάρχουν ατυχίες που σε αποθαρρύνουν. Αρκετές στιγμές στη ζωή σου μπορεί να είσαι σε σχέση με ένα άτομο, που στην πραγματικότητα δεν είναι η μεγάλη σου αγάπη. Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη εναλλαγές και ξαφνικά γεγονότα. Έχεις την τάση να το βάζεις στα πόδια, όταν μία σχέση αρχίζει να παίρνει σοβαρή τροπή.

29 του μηνός: Έχεις την ικανότητα να κρίνεις και να αξιολογείς την ποιότητα των ανθρώπων και να τους συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Αναζητάς τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο και δεν δίνεις την ευκαιρία σε κάποια άτομα, να σου δείξουν τα συναισθήματά τους. Όταν είσαι ερωτευμένος είσαι πολύ καχύποπτος και ζηλιάρης, όμως τα δίνεις όλα στο άτομο που αγαπάς.

30 του μηνός: Στις ερωτικές σου σχέσεις θέλεις να κυριαρχείς και να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Πριν κάνεις έναν μόνιμο δεσμό, έχεις πρώτα σκεφτεί πολύ σοβαρά, γιατί δεν σου αρέσουν οι επιπολαιότητες. Παρόλα αυτά σε διακρίνει μεγάλη ανυπομονησία και θέλεις όλα να εξελίσσονται στους ρυθμούς που θέλεις εσύ.

31 του μηνός: Στις αισθηματικές σου υποθέσεις λειτουργείς με ευθύτητα, εξυπνάδα αλλά και μεγάλη ωριμότητα. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί ένα άτομο, αν δεν το έχεις «δοκιμάσει» πρώτα. Πρέπει να πειστείς για τις προθέσεις, για να αφεθείς στη δίνη των συναισθημάτων σου. Όταν όμως σου φύγουν όλοι οι ενδοιασμοί, εκδηλώνεις όλο το ρομαντισμό και την τρυφερότητά σου!
Πηγή: Oroskopos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.