Μ.Α.Σ. Καλαμπάκας – Ευχαριστήριο και τα αποτελέσματα του αγώνα Scramble

Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμπάκας (Μ.Α.Σ.Κ.), διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 1ο Ελλάδας, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

0 145

Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμπάκας (Μ.Α.Σ.Κ.), διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 1ο Ελλάδας, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμπάκας (Μ.Α.Σ.Κ.), διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 1ο Γύρο του Περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής Ελλάδας, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

– Άλλη μία αφίσα θα κοσμεί πλέον τα γραφεία του συλλόγου μας, για να μας θυμίζει όλα τα συναισθήματα, κούραση, αγωνία αλλά και τα χαμόγελα όλων όσων ασχολήθηκαν με τον αγώνα αυτό.

– Όπως πράττουμε και άλλες φορές, έτσι και τώρα, τολμήσαμε και δοκιμάσαμε νέα τοποθεσία, χαράξαμε νέα διαδρομή, τη διαμορφώσαμε και τη φέραμε στα μέτρα μας. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τα λεγόμενα αθλητών και θεατών ήταν θετικό!

– Σε όλη μας αυτή την προσπάθεια, αρωγός ήταν ο Δήμος Καλαμπάκας.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε όμως και την Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Βασιλικής, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Θεόπετρας, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Θεόπετρας, το Θεραπευτικό Κέντρο ̈ΑΡΩΓΗ ̈ για την παραχώρηση του Ασθενοφόρου, τον Σύλλογο Σ.Κ.Α.Μ., τα ΜΜΕ για την προβολή του αγώνα, την κάβα ποτών ̈ΦΙΛΛΙΠΟΣ ̈ Πώχος, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και το Α.Τ. Καλαμπάκας.

– Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους του Μ.Α.Σ.Κ. που για ακόμα μία φορά έβαλαν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

mask 1 1

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.