Μάγεψε η παράσταση « Ο Λογοκριτής » του Επί Σταγών – PHOTOS – VIDEO

0 805

Μια παράσταση γεμάτη γέλιο και νοήματα παρουσίασε το Θεατρικό Εργαστηρι Επί Σταγών και το Τμήμα Θεατρικό Παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης.

«Ο Λογοκριτής» της Λείας Χατζοπούλου Καραβία ανέβηκε με επιτυχία από τους μικρούς ηθοποιούς του θεατρικού παιχνιδιού κερδίζοντας τα χειροκροτήματα όλων.

Από τη μίμα της Ρωμαϊκής εποχής, μέχρι τη γλωσσοκωμωδία, το θέατρο σκιών και το μιούζικαλ, τα παιδιά κάνουν μια προσωπική γνωριμία με τα είδη του θεάτρου. Και η παράλογη λογοκρισία διαχρονική, στο πέρασμά της καταστρέφει κάθε είδους τέχνη.

Κατάλληλο έργο δεν είναι απλά εκείνο που ψυχαγωγεί, ευαισθητοποιεί, ενθουσιάζει, αλλά εκείνο που μαζί με όλα τα παραπάνω είναι αρκετά ευέλικτο, για αν μην αφήσει κανένα προσφερόμενο μέλος έξω από τη θεατρική ομάδα. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μια θεατρική ομάδα που δείχνει την κορυφή, μια ομάδα που ξέρει να διδάσκεται, ξέρει να μεταμορφώνεται, ξέρει να φέρνει στην επιφάνεια δυνάμεις που ήταν ξεχασμένες στην μονοτονία της καθημερινότητας.

Έπαιξαν οι:
Νίκος Κόρδας, Βαγγέλης Μπουζέκης, Ιωάννα Καπλανίδου, Ξένια Παπαγεωργίου, Χρήστος Κολοβός, Χρήστος Ζούρτος, Γωγώ Τόλη, Σοφία Βακουφτσή, Νικολέττα Κουβάτα, Μυρτώ Μέκρα, Πένυ Ζήση, Κατερίνα Πινιάρα, Ευγενία Μπαλατσού, Αρσενία Τσιούμα, Ιωάννης Λένης, Γιώργος Μαργαρίτης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλεξία Αθανασίου, Κωνσταντίνα Παναγιώτου, Γιώτα Κατέ –Ζαλαβρά.

Πέρασμα από τη σκηνή έκαναν οι: Μαρία Μπλούτσου, Νώντας Μουλάς, Σπύρος Σιούτας, Όλγα Κουτσαλιάρη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.