«Λουκέτο» έβαλε σήμερα η Δημοτική Αρχή Τρικκαίων στο πάρκο του Άη Γιώργη λόγω συνωστισμού πολιτών

0 375

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού, λόγω του ότι τις προηγούμενες μέρες παρατηρήθηκε ιδιαίτερος συνωστισμός συμπολιτών που βρέθηκαν εκεί για να αθληθούν και να ξεδώσουν λίγο από τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Μάλιστα σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων τοποθέτησαν σήμερα στο χώρο του πάρκου και τις χαρακτηριστικές ταμπέλες, ζητώντας από τους επισκέπτες που βρισκόταν εκεί εκείνη την ώρα να αποχωρήσουν.

Το θέμα ανακοίνωσε και ο Δήμαρχος Δήμου Τρικκαίων γράφοντας σχετικά στο facebook:

Και από σήμερα, συναθροίσεις πάνω από 10 άτομα κομμένες, κάτι που μας αναγκάζει ουσιαστικά να τα κλείσουμε (σχεδόν) όλα. Πάρκο Αη Γιώργη, Πυργετού, Ματσόπουλου, γήπεδα μπάσκετ, άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, αυλές σχολείων κλπ. Η αλήθεια είναι πως όλες αυτές τις ημέρες πολλοί Τρικαλινοί μας μετέφεραν την αγωνία τους για τους συγκεκριμένους χώρους, όμως έχω ξανατονίσει ότι οι αποφάσεις μας καθορίζονται από τις οδηγίες της επιτροπής των ειδικών και όχι από προσωπικές απόψεις. Από εδώ και πέρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μετράει η ατομική ευθύνη του καθενός, για να τηρήσουμε τις οδηγίες αυτές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.