Λήξη Κατηχητικών ενορίας Αγίου Δημητρίου Διάβας

Έφτασε η στιγμή που τα Κατηχητικά της ενορίας μας έφτασαν στο τέλος…

0 786

Το Σάββατο 18 Μαΐου μαζί με τα παιδιά των Κατηχητικών αποχαιρετήσαμε κι αυτή την δημιουργική χρονιά με την βοήθεια του Θεού. Το απόγευμα του Σαββάτου συναντηθήκαμε στην πλατεία του χωριού για ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι προς τα παιδιά των Κατηχητικών.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στις συναντήσεις των Κατηχητικών τις Κατηχήτριες πρεσβυτέρα Ελένη Οικονόμου και φοιτήτρια Γεωργία Ντάρδα.

Ευχαριστούμε και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας και στα Κατηχητικά, όπου συνδυάζεται η γνωριμία με την ομορφιά της πίστεως μας με ποικίλες ενδιαφέρουσες καθ’ όλη την χρονιά δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε πολύ την κα. Μαρία Ζαρκάδα για τον πανέμορφο στολισμό του χώρου και για την προσφορά γλυκισμάτων προς όλα τα παιδιά!

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας με όλα τα παιδιά της Διάβας για το καλοκαίρι μέσα από τις καθιερωμένες πλέον στην ενορία μας Καλοκαιρινές Ενοριακές Δραστηριότητες 2024.

Καλή αντάμωση στα Κατηχητικά και πάλι τον Οκτώβριο με την βοήθεια του Θεού και την ευλογία του Επισκόπου μας κ. Θεοκλήτου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr