Λιακάδες έως το Σάββατο, αλλαγή την Κυριακή με βροχές, χιόνια στα ορεινά και αισθητό κρύο

0 511

Καλός καιρός έως το Σάββατο, σημαντική αλλαγή από την Κυριακή των Βαΐων με βροχές, χιόνια στα ορεινά και αισθητό κρύο

Πέμπτη-Παρασκευή 14-15/4/2022
Καιρός: Καλός καιρός, λιακάδα σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί στο Αιγαίο, Ανατολικοί στο Ιόνιο μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια χώρα από 2 έως 22, στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λιακάδα, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς έως μέτριοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική λιακάδα, οι άνεμοι Ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

Σάββατο του Λαζάρου 16-4-2022
Λιακάδα στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση η κεντρική και νότια Ελλάδα με συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές, Αναμένεται αφρικανική σκόνη στη νότια Ελλάδα. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί στη βόρεια χώρα από 4 έως 23 και στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 25 βαθμούς.

Κυριακή των Βαΐων 17-4-2022
Άστατος στην κεντρική και βόρεια χώρα με τοπικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες στο Ιόνιο, Ανατολικοί στο Αιγαίο, μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στη βόρεια χώρα από 4 έως 16 και στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 22 βαθμούς.

Μεγάλη Δευτέρα 18-4-2022
Άστατος με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στην ανατολική χώρα και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στη βόρεια χώρα από 0 έως 14 και στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 19 βαθμούς.

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

Mattress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr