Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων

Αξίζει να θυμόμαστε πάντα και παντού: «Η ιδέα και το πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων και του Καταδρομικού Δόγματος, ήταν είναι και παραμένει η σταθερή μας Αξία. Δεν τεμαχίζεται και δεν μοιράζεται διότι είναι μία και μοναδική».

0 93

Αξίζει να θυμόμαστε πάντα και παντού: «Η ιδέα και το πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων και του Καταδρομικού Δόγματος, ήταν είναι και παραμένει η σταθερή μας Αξία. Δεν τεμαχίζεται και δεν μοιράζεται διότι είναι μία και μοναδική».

Αξίζει να θυμόμαστε πάντα και παντού: «Η ιδέα και το πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων και του Καταδρομικού Δόγματος, ήταν είναι και παραμένει η σταθερή μας Αξία. Δεν τεμαχίζεται και δεν μοιράζεται διότι είναι μία και μοναδική». Έτσι πορεύεται εδώ και πέντε χρόνια από την ίδρυσή της, το 2004, η Λ.Ε.Δ. Τρικάλων. Έτσι καθιερώθηκε με την εθελοντική της προσφορά και την εν γένει παρουσία της στη συνείδηση της τρικαλινής κοινωνίας. Η Τράπεζα Αίματος, η Ομάδα Διάσωσης, η συμμετοχή μας στις παρελάσεις, η διαρκής εκπαίδευση και οι δραστηριότητες κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για τα μέλη της Λέσχης μας. Είναι γνωστό σε όλους μας το δέσιμο, η εκτίμηση και ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα στους Διοικητές, τα στελέχη και τους Εφέδρους Ειδικοδυναμίτες, λόγω και της ειδικής εκπαίδευσης και αποστολής. Αυτό το πνεύμα μονάδος έχουμε χρέος όλοι μας να του διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού και στην πολιτική μας ζωή. Πολύ δε περισσότερο, τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων ως πολίτες οφείλουν να βρεθούν δίπλα στους Εφέδρους, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά, την ουσία και τη βάση των Ειδικών Δυνάμεων. Είναι αυτοί που αποτελούν τη δυναμική Ειδική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών (ΕΔ.Ο.Π.Α.) της Λ.Ε.Δ. με πλούσια εθελοντική και κοινωνική προσφορά. Η Λέσχη μας, αγκαλιάζει όλους τους Ειδικοδυναμίτες, ανεξαρτήτως βαθμού, Στελέχη και Εφέδρους.

Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται δεν ευσταθεί και εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και επιδιώξεις. Όλοι συμμετέχουν στις εσωτερικές διαδικασίες της Λ.Ε.Δ. με γνώμονα ότι ο σεβασμός, η εκτίμηση και τα αξιώματα δεν παζαρεύονται και δεν αγοράζονται.

Σας προσκαλούμε όλους στα γραφεία της Λ.Ε.Δ. στο πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη να γνωριστούμε και να μιλήσουμε όπως ταιριάζει στους Ειδικοδυναμίτες, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8-12 μ.μ. Περιμένουμε επίσης και τις δικές σας ιδέες και προτάσεις για τις προσεχείς δραστηριότητες στον ορεινό και τη χειμερινή διαβίωση της Λ.Ε.Δ.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να υπενθυμίσω στα μέλη της Λ.Ε.Δ. να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση για τον ετήσιο απολογισμό, όπου θα παρουσιάζουμε και τις σπουδαιότερες δραστηριότητες των πέντε χρόνων λειτουργίας μας, στις 10 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 8 μ.μ. θα ακολουθήσουν μεζέδες….

Με καταδρομικούς χαιρετισμούς.

Τηλ. 6972 70 12 08

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Λουκάς Σκύφτας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.