Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων: συνομιλία με την συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη

0 420

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων.

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να συνομιλήσουν τηλεφωνικά με την αγαπημένη λογοτέχνιδα Αλκυόνη Παπαδάκη και να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με το έργο της συγγραφέως. Η κυρία Παπαδάκη, ή Αλκυόνη, όπως ζήτησε από τα μέλη να την αποκαλούν, ήταν πολύ ζεστή, φιλική και απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των μελών. Τα βιογραφικά στοιχεία που υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα βιβλία της, κέντρισαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών, ενώ θαυμασμό προκάλεσε η αισιοδοξία και η ελπίδα με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Παπαδάκη που αποδέχθηκε με χαρά τη πρόσκλησή μας, καθώς και τις εκδόσεις Διόπτρα για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

Στην επόμενη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ., θα γίνει αναφορά στο έργο και το ύφος της συγγραφέως Μάρως Βαμβουνάκη.

Για τους απομακρυσμένους φίλους μας υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τη Λέσχη Ανάγνωσης μέσω της πλατφόρμας Zoom. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://us02web.zoom.us/j/86972542576

 

Passcode: 1

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.