Λευτέρης Αβραμόπουλος: Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

0 3.187

Οι δημότες του Δήμου Μετεώρων έλαβαν μια σημαντική απόφαση το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Αυτές οι εκλογές δεν ανέδειξαν μόνο την επιλογή ενός νέου Δημάρχου, αλλά και την επιλογή του οράματος για το μέλλον της πόλης μας. Ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ευθύνης”, Λευτέρης Αβραμόπουλος, έλαβε λευκή επιταγή για να οδηγήσει από το νέο έτος τον δήμο στη νέα εποχή του.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Διάβα Καλαμπάκας, ενώ φοίτησε στα σχολεία της περιοχής. Πήρε το πτυχίο του από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Κοζάνης, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι υπ. διδάκτωρ του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Από το 2014, έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων τόσο μεγάλων όσο και μικρών εταιρειών του ιδιωτικού τομέα. Το 2018-2019 υπηρέτησε ως βοηθός καθηγητή με σύμβαση ενός έτους στο ΑΤΕΙ Κοζάνης, πριν ανοίξει το δικό του λογιστικό γραφείο στην Καλαμπάκα το 2019. Είναι επίσης γνωστός ως ειδικός σύμβουλος στα οικονομικά, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες. Από το 2020 έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην Καλαμπάκα και σε άλλους δήμους των Τρικάλων στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος υπήρξε επίσης πολιτικά ενεργός καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Ανέπτυξε έντονη δράση στο φοιτητικό κίνημα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διετέλεσε Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2019 είναι μέλος του ανώτατου οργάνου της ΝΔ, της Πολιτικής Επιτροπής που συνεδριάζει υπό τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το 2019 κατέβηκε υποψήφιος για τον Δήμο Μετεώρων με την παράταξη “Δύναμη Ευθύνης” του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη, όντας ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις του Δήμου Μετεώρων, λαμβάνοντας 1.611 ψήφους. Την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, εκλέγεται από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του ως επικεφαλής της, ενώ λαμβάνει την εντολή να την οδηγήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ο υποψήφιος που έφερε το πολυπόθητο όραμα της ελπίδας, της ενότητας και της προόδου στο Δήμο Μετεώρων. Οι δημότες τον επέλεξαν για να εργαστεί ακούραστα για δούμε τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr