Λευτέρης Αβραμόπουλος: Παραλαμβάνουμε μια πόλη η οποία έχει πάρα πολλές ατασθαλίες

0 826

Τοποθέτηση – διευκρίνηση στο 28ο θέμα της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής έκανε ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Αβραμόπουλος που ήταν ο Χαρακτηρισμός τμήματος της οδού Γ. Κονδύλη σε οδό ήπιας κυκλοφορίας που έχει να κάνει με το θέμα του open mall για να μπορέσει να γίνει σωστά.

Ο Δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος είπε σχετικά:

Παραλαμβάνουμε μια πόλη η οποία έχει πάρα πολλές θα έλεγα ατασθαλίες κυρίως ως προς, όπως παράδειγμα αυτό, έχει γίνει η οδός Κονδύλη ήπιας κυκλοφορίας χωρίς να έχουμε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες ως οφείλαμε.

Αυτά τα προβλήματα ξεκινούν πάρα πολλά χρόνια πριν, δυστυχώς καλούμαστε να λύσουμε, το πρόβλημα από την αρχή και γενικότερα να ξέρετε ότι για να μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά τα μεγάλα και μεγαλεπήβολα σχέδια που έχουμε πει, πρέπει να δουλέψουμε και για τα επόμενα χρόνια που κάποιοι ίσως δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε.

Ερχόμαστε λοιπόν και λέμε ότι πιάνουμε ένα έργο το open mall το οποίο  είναι δέσμευση μας και θα δημοπρατηθεί μέσα τους επόμενους μήνες.

Προσπαθούμε να το ολοκληρώσουμε εκεί που 4 χρόνια ήταν ξεχασμένο, χρήματα έτοιμα, εγκεκριμένα 1.800.000 ευρώ το οποίο ουδέποτε κάνεις τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε.

Εμείς λοιπόν όπως είπα, αμέσως μετά τις εκλογές ασχοληθήκαμε, δουλέψαμε βρήκαμε το πρόβλημα και τα πολλά προβλήματα μάλλον τα οποία αντιμετωπίζει η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, γιατί αν θυμάμαι καλά πολύ λέγανε αυτό το έργο δεν θα υλοποιηθεί πότε, τα χρήματα θα χαθούν, είναι ένα κακό έργο και ούτω καθεξής

Εμείς πιστεύουμε ότι όλα τα έργα είναι καλά, αρκεί να τα αξιοποιήσεις σωστά, σύμφωνα με τα θέλω και με τα δεδομένα τα οποία έχει η κάθε πόλη και γενικότερα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, διότι μας τραβάνε πίσω όλες οι παθογένειες του παρελθόντος.

Πηγαίνεις να κάνεις, να ξεκινήσεις το open mall και βρίσκεις μπροστά σου ένα πρόβλημα για ένα έργο το οποίο είχε πλακοστρωθεί και είναι ήπιας κυκλοφορίας. Βλέπεις ότι δεν είχε τίποτε ως προς τις διαδικασίες τις νόμιμες που έπρεπε να έχουμε ακολουθήσει.

Επειδή λοιπόν άμα ξεκινήσουμε και πούμε για το τι έγινε χθες και το τι έγινε παλαιότερα δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τρέξουμε στο μέλλον και να κάνουμε όλα αυτά τα οποία έχουμε δεσμευτεί και όλα όσα έχουμε και όλα όσα πρέπει να υλοποιήσουμε.

Θα βλέπετε σιγά-σιγά προχωρώντας πάρα πολλά έργα τα οποία θέλουμε να κάνουμε, θα ερχόμαστε  να κάνουμε αλλαγές και τροποποιήσεις σε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό, πολλές φορές κάθομαι στο γραφείο μέχρι αργά θα λεγα και σκέφτομαι τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και γιατί δεν έγιναν κάποια πράγματα που ήταν εύκολα. θα έλεγα, γιατί δεν γίνονταν με τις σωστές διαδικασίες και με τις νόμιμες και γινόταν όλα στο πόδι.

Επειδή όμως είμαστε για τα δύσκολα και δεν είμαστε για τα εύκολα και γι αυτό μας εξέλεξε ο κόσμος, τέλος του έτους μετά από όλα τα προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπίσουμε με τα έργα τα οποία είναι προς υλοποίηση, έργα που είναι εγκεκριμένα και πρέπει να τρέξουμε εμείς,  θα κάνω μια τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη συνέντευξη για να δείτε τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε εμείς τα αυτονόητα και αυτά τα οποία θέλουμε λύσουμε ώστε να μπορέσει ο κόσμος να έχει μία καλύτερη και ποιοτικότερη κάθε καθημερινότητα.

Ακολούθησε ερώτηση του κ. Νίκου Τρίμμη σχετικά με το θέμα ( τον χαρακτηρισμό τμήματος της οδού Γ. Κονδύλη σε οδό ήπιας κυκλοφορίας  ) με τον κ. Αβραμόπουλο να απαντά για λάθη και παραλήψεις που έγιναν στο θέμα τελειώνοντας να λέει ας μην το συνεχίσω άλλο γιατί θα πω περισσότερα και στεναχωρήσω φίλους και συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr