Λευτέρης Αβραμόπουλος: Πανστρατιά για τον Αγοραστό στα Μετέωρα – Ο πρώτος Θεσσαλός δήμαρχος που βγήκε μπροστά για τον περιφερειάρχη

0 267

Προσωπικό στοίχημα για τον νεοκλεγέντα δήμαρχο η επικράτηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα Μετέωρα

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Λευτέρη Αβραμόπουλου, που πέτυχε θριαμβευτική νίκη στον πρώτο γύρο τωναυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μετεώρων ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας του για τον αγώνα τους που έφερε το εντυπωσιακό 67% και ακολούθως ζήτησε από όλους να στηρίξουν την ερχόμενη Κυριακή τον περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, μίλησε για την κρισιμότητα της ψήφου της Κυριακής.

Πάντως να σημειώσουμε πως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ο πρώτος δήμαρχος της Θεσσαλίας που βγαίνει μπροστά για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό – από την επομένη κιόλας της πρώτης Κυριακής – εν όψει του β’ γύρου των εκλογών, έχοντας βάλει προσωπικό του στοίχημα να καταγραφεί στον δήμο του ποσοστό περί του 60% υπέρ της παράταξης του Κ. Αγοραστού στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση.

parapolitika.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr