Λευτέρης Αβραμόπουλος προς Δήμαρχο: Μας πρόσβαλε το Δελτίο Τύπου σας – Τα εννοούσατε;

0 733

Ερωτήσεις έθεσε στην έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων ο Επικεφαλής της Μείζων Αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος προς τον Δήμαρχο κ. Αλέκο για το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο Δημάρχου και ειχε διάφορους χαρακτηρισμους για την αυτοψία που έκανε τηβ επομενη μερα τηε κακοκαιριας το κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Δήμαρχο αν εκείνος έγραψε και εννοούσε όσα γράφτηκαν.

Ο κ. Αλέκος τόνισε πως ο Δήμος την ημέρα της κακοκαιρίας ανταποκριθηκε άμεσα στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και με επιτυχία. “Το ότι βγηκατε την άλλη μέρα και κάνατε επισκέψεις δεν οφείλουσε σε κάτι πάρα για τις εντυπώσεις” είπε στον κ Αβραμόπουλο… Το δελτίο θα μπορούσε να είναι πιο ήπιο… και η λέξη σαλιγκάρια είχε χαρούμενο τόνο… οπως γίνεται μετά την βροχή στην πραγματικότητα!

Ο Δήμος Μετεώρων έγινε περιοδευων θίασος σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας οτι πνίγηκε στο νερό καθώς δεν κάνατε καμια ετοιμασία για να αποφεύγουν πολλά προβλήματα είπε στην συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος τονίζοντας έργα που δεν γίνονται ρίχνοντας ευθύνες στον Δήμαρχο. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες και έτσι κάναμε! Το χυδαίο δελτίο τύπου δεν σας τιμά καθόλου

Ο θεσμικός μας ρόλος ήταν μα δούμε την επόμενη ημέρα να δουμε το μέγεθος της καταστροφής είπε ο κ. Χαλατσάκης μιλώντας για το δελτίο τύπου χαρακτηρίζοντας το προσβλητικό και κατάπτυστο…

Τον λόγο πηρε ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Θωμος και μίλησε για τις ενέργειες που έκανε η Δημοτική Αρχή το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.