Λευτέρης Αβραμόπουλος: Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Δ.Ε.Υ.Α

0 781

 Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων  Ύδρευσης και Αποχέτευσης συμμετέχοντας σήμερα ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος, επέβαλε την παρουσία του με την αποφασιστικότητα ενός ηγέτη που ξέρει να καθοδηγεί  την Τ.Α. προς τη  νέα εποχή!

Μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής ο κ. Αβραμόπουλος έμπρακτα αποδεικνύει, για μια  ακόμη φορά πως είναι  η φωνή της Ενότητας, προωθώντας πολιτικές  και προγράμματα που αντικατοπτρίζουν την αγωνιστική του φύση και την προσήλωσή του στο κοινό καλό!

Με δεξιοτεχνία και επίγνωση της σημασίας της υδροδότησης  και αποχέτευσης για την κοινωνία ,διατηρεί την επικοινωνία και το διάλογο ανοικτό  με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η εκάστοτε παρουσία του αναδεικνύει την αξία του ως ηγέτη που δεν φοβάται τις προκλήσεις αλλά τις αντιμετωπίζει ως ευκαιρίες για αναβάθμιση και αλλαγή!

Με στρατηγική ορατότητα και ηθική ακεραιότητα διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα για τις Δ.Ε.Υ.Α., ενισχύοντας τη θέση τους σε όλους τους τομείς!

Σε μια εποχή που η πρόκληση είναι φορητή τσάντα, κάθε μέρα ο  Λευτέρης Αβραμόπουλος, αναδεικνύεται ως οδηγός που θέτει βάσεις για  ένα ασφαλές μέλλον για τις Δ.Ε.Υ.Α. και το Δήμο Μετεώρων!!!

Κώστας Πρεβέντης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr