Λευτέρης Αβραμόπουλος: Ανακαλέστε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την Ενεργειακή Αναβάθμιση

0 650

Στο θέμα που αφορά την Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών που ήρθε προς ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τοποθετήθηκε ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος, η ομάδα του οποίου αποχώρησε στο συγκεκριμένο θέμα στην περασμένη Οικονομική Επιτροπή καθώς υπήρχε διαφωνία με την τοποθέτηση πως κάτι τέτοιο υποθηκεύει τον Δήμο Μετεώρων για δώδεκα χρόνια σε μια εταιρία, τόνισε πως αυτή η ενημέρωση που γίνεται απόψε, έπρεπε να γίνει πριν έρθει προς απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή προκειμένου  να γίνει η ενημέρωση όπως έπρεπε και να παρθεί μετά η όποια απόφαση.

Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον κ. Αλέκο να ανακαλέσει την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής κάτι το οποίο απέκλεισε ο Δήμαρχος καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αναρμόδιο για το θέμα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr