Λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινοβού

Την 29ην Ιουνίου 2015 εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου,

0 221

Την 29ην Ιουνίου 2015 εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου,

Την 29ην Ιουνίου 2015 εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Κτίσμα του 17ου αιώνα. Προσκαλούνται οι πιστοί να συμμετάσχουν στις κάτωθι λατρευτικές εκδηλώσεις:

α) Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου μας Ποιμενάρχου Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ

β) Δευτέρα 29 Ιουνίου και από ώρα 7:00 μ.μ. έως 10:30 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρικό Ιερατικό Συλλείτουργο μετά Θείου Κηρύγματος. Αμέσως μετά στο προαύλιο της Μονής Αρτοκλασία και κόλυβα.

γ) Με την ευκαιρία της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός.

δ) Τρίτη 30 Ιουνίου και από ώρα 7:00 έως 10:00 π.μ. Πανηγυρικό Ιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων.

ε) Τρίτη 30 Ιουνίου στις 18:30 μ.μ. Παράκληση των Αγίων Αποστόλων και ακολούθως ο Εσπερινός των Αγίων Αναργύρων.

στ) Τετάρτη 1η Ιουλίου και από ώρα 7:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη διάρκεια της οποίας θα τεθεί εις προσκύνηση τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δαμιανού του Αναργύρου.

Η πρόσβαση προς την Ιερά Μονή είναι για όλα τα οχήματα ενώ κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα τεθούν για προσκύνηση Ιερά Λείψανα.

Ο Ηγούμενος

Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.