Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ξηρόκαμπο

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον Ξηρόκαμπο για τον εορτασμό του Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης.

0 1.161

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον Ξηρόκαμπο για τον εορτασμό του Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης.

Την Κυριακή το απόγευμα 20 Μαΐου 2018, τελέστηκε ο Εσπερινός μετά Θείας Αρτοκλασίας . Με ιδιαίτερη λαμπρότητα την Δευτέρα το πρωί τελέστηκε ο Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και θείου κηρύγματος.

Να αναφερθεί ότι πλήθος πιστών κατέκλυσε το εξωκλήσι για να τιμήσουν τους Αγίους μας. Στη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Χασίων κ. Βουρλίτσης Δημήτρης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κ. Τσικέλης Γεώργιος, ο Δασάρχης κ. Πίσσας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χασίων κ. Καλτσούδας Ανδρέας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ το Δήμο Καλαμπάκας για τα μπoλ που προσέφερε. Σας ευχαριστούμε θερμά, για ακόμη μία φορά, για την υποστήριξή σας αλλά και για την ευαισθησία που επιδεικνύετε κάθε φορά, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα και τις ανάγκες του Συλλόγου.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και δούλεψαν εθελοντικά για τις προετοιμασίες για να γίνει το φαγητό και η διανομή του, αλλά και όλους όσους ενίσχυσαν με τον τρόπο τους υλικά,(λάδι) και όλους που προσέφεραν χρήματα για τα έξοδα του φαγητού. Λέμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτή η εκδήλωση ενόψει της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου-Αγίας Ελένης.
Η ανταπόκριση όλων και κυρίως των κτηνοτρόφων , απέδειξαν την αγάπη για τον συνάνθρωπο στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε αποδεικνύοντας πως, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω κτηνοτρόφους για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, να διαθέσουν από μια προβατίνα ή γίδα.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους :
1.ΜΠΑΛΤΣΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
2.ΓΑΛΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟ
3.ΜΠΑΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
4.ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ
5.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν , η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορες εργασίες , «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας το χρόνο τους, τη γνώση, το υστέρημα τους και την ψυχή τους όπως κάνουν κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια.
Τους ανθρώπους αυτούς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκάμπου.
Ακόμη ένα μεγάλο «ευχαριστώ» : στον Μάγειρα Παπακώστα Βασίλειο για το υπέροχο φαγητό που μαγείρεψε και απόλαυσε ο κόσμος.
Τους ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

xirokampos ag kon el 18 1xirokampos ag kon el 18 2xirokampos ag kon el 18 3xirokampos ag kon el 18 4xirokampos ag kon el 18 5xirokampos ag kon el 18 6

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.