Λάθος…. στον πίνακα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

0 743

Πάγωσαν τα χαμόγελα χιλιάδων αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σήμερα το πρωί είχαν ανακοινωθεί οι χιλιάδες προσλήψεις για την σχολική χρονιά. Και χιλιάδες άνθρωποι που είδαν το όνομά τους σε αυτές έκανα όνειρα.

Όμως, όλα αυτά πήγαν προς το παρόν περίπατο αφού ένα τεχνικό πρόβλημα σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας τους ανακοίνωσε να αποσύρουν τους πίνακες. Όποια κι αν είναι η αιτία για την απόσυρση αυτή δείχνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίσθηκε ένα τόσο σημαντικό θέμα για χιλιάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με την πρωινή ανακοίνωση οι διαδικασίες αφορούσαν τις προσλήψεις της Α’ φάσης των αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 16320, εκ των οποίων 12392 στην Πρωτοβάθμια και 3928 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:

«Λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος, σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Να σημειωθεί ότι οι αναπληρωτές καθηγητές, θα πρέπει ως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.