Λάρισα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν στη 1.30 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών του ΦΟΔΣΑ

0 86

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν στη 1.30 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών του ΦΟΔΣΑ

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν στη 1.30 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών του ΦΟΔΣΑ στην περιοχή της Γυρτώνης, λίγο έξω από τη Λάρισα, όταν εντόπισαν ανάμεσα στα ανακυκλώσιμα απορρίμματα το άψυχο κορμάκι ενός μωρού!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο Κέντρο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας και ο ιατροδικαστής κ. Κραβαρίτης, που διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα νεογέννητο αγοράκι μόλις μερικών ημερών, χωρίς εμφανή σημάδια από τραύματα. Το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα στο νεκροτομείο, όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι το άτυχο μωράκι δεν ήταν επιθυμητό από τη μητέρα του και δεν αποκλείουν την πιθανότητα να πέθανε στη γέννα, που δεν φαίνεται να έγινε σε μαιευτήριο. Με την βοήθεια των υπαλλήλων του κέντρου ανακυκλώσιμων, προσπαθούν να εξακριβώσουν από ποια περιοχή του νομού Λάρισας είχε συλλέξει το απορριμματοφόρο τις σακούλες ανάμεσα στις οποίες ήταν και το βρέφος.

protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.