Λαμία: Νεκρός βρέθηκε στο φορτηγό του 48χρονος

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 48χρονο Ευρυτάνα οδηγό που βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης νεκρός μέσα στο φορτηγό του,

0 224

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 48χρονο Ευρυτάνα οδηγό που βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης νεκρός μέσα στο φορτηγό του,

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 48χρονο Ευρυτάνα οδηγό που βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης νεκρός μέσα στο φορτηγό του, σε πρατήριο που βρίσκεται στο 16ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού.

Ο άτυχος βιοπαλαιστής δούλευε με το φορτηγό στα έργα στο Δομοκό και κάθε βράδυ επέστρεφε στο συγκεκριμένο πρατήριο, αφού το σπίτι του ήταν στο μακρινό Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Εκεί άφηνε το βαρύ όχημα προκειμένου να ξεκουράζεται, πριν ξαναπιάσει δουλειά με το πρώτο φως της ημέρας.

Την Τρίτη 1η του μήνα το φορτηγό δεν έφυγε στις 6 το πρωί για τη δουλειά. Η ώρα είχε πάει 10.40 και ένας υπάλληλος του πρατηρίου παρατήρησε ότι το φορτηγό του Ηλία ήταν ακόμη στο σημείο. Περίεργος για το τι συνέβαινε πήγε προς το όχημα και από την πόρτα του συνοδηγού άνοιξε και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα του 48χρονου.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του εγκληματολογικού, με τις πρώτες ενδείξεις να μαρτυρούν ότι πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Θα ακολουθήσει βέβαια νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να ερευνηθεί περαιτέρω τι έκοψε τόσο απρόσμενα το νήμα της ζωής του 48χρονου βιοπαλαιστή και πατέρα τριών παιδιών.

lamiareport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.