Κυκλοφόρησε το ανοιξιάτικο περιοδικό ΙΔΕΕΣ

Το ανοιξιάτικο Περιοδικό ΙΔΕΕΣ το πρώτο FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας,

0 150

Το ανοιξιάτικο Περιοδικό ΙΔΕΕΣ το πρώτο FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας,  κυκλοφόρησε με πλούσια αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ αγοράς από την αγορά μας!

Το ΙΔΕΕΣ που θα κρατήσετε στα χέρια σας είναι πιο πλούσιο από ποτέ με αποκλειστικές συνεντεύξεις, προτάσεις για δώρα ,τα 100 καλύτερα κομμάτια της αγοράς φωτογραφημένα από την ομάδα μας.

Η Γωγώ Βαινά, πλουτίζει τις σελίδες του ανοιξιάτικου editorial στο Μουσείο Τσιτσάνη και μας δίνει μια όμορφη συνέντευξη για την εμπειρία της στο My style Rocks & τα μελλοντικά της σχέδια στο χώρο του styling. Η όμορφη Καλαμπακιώτισσα επιλέγει από τα καταστήματα των Τρικάλων & της Καλαμπάκας τα καλύτερα κομμάτια.

Δημήτρης Καβράκος, ο τρικαλινός βαθύφωνος μιλά αποκλειστικά στις ΙΔΕΕΣ για την καριέρα του και τη ζωή του στην Αμερική. Μιλούν ακόμη Μαρίνα Πήχου, Σωτήρης Σκούρος, Λευτέρης Αβραμόπουλος, Νικολέττα Σιμογιάννη Σκούρου, Άγγελος Ντούμας.

Νέοι δημιουργοί, επιχειρηματίες της πόλης και αφίξεις καταστημάτων κοσμούν τις σελίδες μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα για το γάμο και τη βάπτιση ότι πιο ιδιαίτερο θα βρείτε στα καταστήματα της πόλης.

Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία διανομής ,κεντρικά καφέ και στα σημεία διανομής τύπου του ΙΔΕΕΣ.

On line επισκεφτείτε τη μας σελίδα www.trikalaidees.gr !

News for People in Style

idees mag 18vaina22idees mag 18vaina23idees mag 18vaina34idees mag 185960

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.