Κυκλοφόρησε το 2ο single του Καλαμπακιώτη Dj Άγγελου Ζγάρα με τίτλο «Morning Lights» από την Housebugs

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single ”The Dark Road” πριν από ένα μήνα περίπου, η γερμανική δισκογραφική εταιρία Housebugs Records

0 61

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single ”The Dark Road” πριν από ένα μήνα περίπου, η γερμανική δισκογραφική εταιρία Housebugs Records

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single ‘‘The Dark Road” πριν από ένα μήνα περίπου, η γερμανική δισκογραφική εταιρία Housebugs Records  (θυγατρική της αμερικάνικης Karmic Power Records), κυκλοφορεί το δεύτερο single του Dj Άγγελου Ζγάρα με τίτλο ”Morning Lights”.

Δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Έλληνα μουσικό παραγωγό, από την Καλαμπάκα, για άλλη μια φορά, καθώς η προσπάθεια του αποδίδει καρπούς..

ακούστε εδώ το Morning Lights

Διάσημοι ξένοι dj’s αλλά και μουσικοί παραγωγοί, όπως ο Fedde Le Grand και ο Marco Carola έκαναν ”download” το πρώτο single ”The Dark Road”.

Εξίσου σημαντικό είναι αναφερθεί πως, ούτε μία ούτε δύο, αλλά έξι δισκογραφικές εταιρίες, παρακολουθούν στο SoundCloud τον νεοεισερχόμενο Dj Άγγελο Ζγάρα στη μουσική παραγωγή.

Επίσης, αναμένεται και μια νέα συνεργασία με Έλληνα γνωστό τραγουδιστή αλλά και ακόμη μία μουσική παραγωγή με νέα δισκογραφική.

 housebugs

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.