Κυκλοφόρησε το ανοιξιάτικο περιοδικό ΙΔΕΕΣ

0 367

Τα Τρίκαλα που ονειρευόμαστε…

Στα Τρίκαλα τα όνειρα φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά, χάρη στο ενδιαφέρον των ντόπιων για την πόλη τους, την ενεργητικότητα, τη ζωηράδα, τη φαντασία και τη σύμπνοια.

Αγαπάμε την πόλη μας και σας ετοιμάσαμε το αφιέρωμα let’s Vote όπου οι υποψήφιοι μας εξηγούν τις προθέσεις τους και γιατί θα πρέπει να τους δώσουμε την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές. Συνεντεύξεις με τους:  Σάκη Παπαδόπουλο, Χρήστο Μιχαλάκη, Μικέλη Χατζηγάκη, Νικολέτα Μπρουζούκη, Χρήστο Σινάνη, Εφη Λεβέντη, Δημήτρη Κουρέτα, Θοδωρή Χήρα, Φρύνη Γιαννούλη, Κατερίνα Παπακώστα, Αντώνη Τζερεμέ, Αννα Μπέλτσιου, Κατερίνα Τσίνα, Θέμη Ζάχο, Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Κατερίνα Στικούδη,  στο εξώφυλλο του περιοδικού μας και σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τη Θεσσαλία, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και show-woman, η φετινή έκπληξη του YFSF!

Στο τεύχος που θα ξεφυλλίσετε θα βρείτε,τα καλύτερα  κομμάτια της αγοράς, για casual εμφανίσεις αλλά και για το γάμο ή μια βραδινή σας εμφάνιση ο Βασίλης Φιλίππου και  η Κάτια Νανά Μάνου αποκαλύπτονται σε ένα υπέροχο fashion editorial . Νέες αφίξεις και προτάσεις αγοράς για να γνωρίζετε τι νέο κυκλοφορεί στην πόλη.

Επίσης, αφιέρωμα στο Μουσείο της Μητροπόλεως Τρίκκης που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του.

Κυκλοφορεί δωρεάν…σε επιλεγμένα σημεία διανομής ,κεντρικά καφέ και στα σημεία διανομής τύπου .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.