Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμπάκα λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

0 823

Εργασίες τοποθέτησης σωλήνων ύδρευσης σε οδούς του Δήμου Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθούν από σήμερα και για το λόγο αυτό ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προχώρησε στις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πόλης μας.

– Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 17/07/2018 έως και την Πέμπτη 19/07/2018 από ώρες 07:00 ́ έως 15:00 ́ στις κάτωθι οδούς του Δήμου Καλαμπάκας:

– Στην οδό Πίνδου στην Καλαμπάκα (στο ρεύμα προς Ιωάννινα) και στο τμήμα μεταξύ της διασταύρωση αυτής με την οδό Μετεώρων έως την διασταύρωσή της με την οδό Ιωαννίνων.

-Στην οδό Ηλ.Πριονά.

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Πίνδου με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα, θα εκτρέπονται δεξιά στην οδό Μετεώρων και εν συνεχεία αριστερά στην οδό Ιωαννίνων, στο τέρμα της οποίας θα εισέρχονται εκ νέου στην Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Από την κατασκευάστρια εταιρεία, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα και για την ασφαλή και απρόσκοπτη είσοδο & έξοδο των οχημάτων του Α.Τ Καλαμπάκας, κατά την πραγματοποίηση εργασιών έμπροσθεν του κτιρίου που στεγάζεται αυτή.

– Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.