Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμπάκα για εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης

0 431

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας την ερχόμενη εβδομάδα 5 έως 10 Αυγούστου για εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ά ρ θ ρ ο 1ο

Α) Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά τις ημέρες Δευτέρα 05/08/2019 έως και Σάββατο 10/08/2019 και κατά τις ώρες από 07:00 ́ – 15:00 ́ των ημερών αυτών, στην οδό Βλαχάβα και ειδικότερα στο τμήμα αυτής, από τη συμβολή με την οδό Τρικάλων (Δημαρχείο) έως την συμβολή με την οδό 25ης Μαρτίου .

– Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, σύμφωνα με τις υποδείξεις του συνεργείου καθώς και την σήμανση η οποία θα τοποθετηθεί στα σημεία εκ μέρους της εταιρείας.
– Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα δίνεται κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.
– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.