Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμπάκα λόγω Moto Guzzi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσειςλόγω της 2ης Μεσογειακής συνάντησης Moto Guzzi έχει ανακοινώσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας για την πόλη μας.

0 68

Κυκλοφοριακές ρυθμίσειςλόγω της 2ης Μεσογειακής συνάντησης Moto Guzzi έχει ανακοινώσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας για την πόλη μας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της 2ης Μεσογειακής συνάντησης Moto Guzzi έχει ανακοινώσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας για την πόλη μας.

Συγκεκριμένα για τις ημερομηνίες 25 και 26 Απριλίου έχει αποφασίσει μετά από σχετικό αίτημα της διοργάνωσης

α) την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση της σταυθμευσης των οχημάτων πλην των συμμετεχόντων δικύκλων κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30 στην οδό Τρικάλων του Δήμου Καλαμπάκας και στο τμήμα αυτής μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και της οδού Κονδύλη

β) την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πλην των συμμετεχόντων δικύκλων στην οδό Μασούτα του Δήμου Καλαμπάκας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Χατζηπέτρου και Τρικάλων.

– Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πλην των συμμετεχόντων δικύκλων την 27/4 κατά τις ώρες 12:00 έως 15:00 στην οδό Χίου του Δήμου Καλαμπάκας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Χίου και Σκοπέλου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Raduno Area Medeterranean που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων η την σχετική σήμανση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.