Ξεκινούν από σήμερα στο Γυμναστήριο STADIUM οι προπονήσεις στο Shidokan, Kick Boxing και αυτοάμυνα

Ενημερώνουμε ότι, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις στο γυμναστήριο STADIUM που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου Καλαμπάκας,

0 369

Ενημερώνουμε ότι, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις στο γυμναστήριο STADIUM που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου Καλαμπάκας,

Ενημερώνουμε ότι, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις στο γυμναστήριο STADIUM που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου Καλαμπάκας, στο Σίντοκαν (Shidokan karate), στο Κικ Μπόξινγκ (Kick Boxing) και στην αυτοάμυνα, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστου Καραγεώργου κατόχου μαύρης ζώνης 3 Dan.

Η εκπαίδευση στο Shidokan μπορεί να αρχίσει στα παιδιά από την ηλικία των 5 ετών και είναι μία πολεμική τέχνη που αναπτύσσει αρμονικά το σώμα τους, όσο και τις αρετές εκείνες που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους συνδυάζοντας άθληση, πειθαρχία, σεβασμό, εκτόνωση, αυτοάμυνα.

Για τους μεγαλύτερους αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο εκγύμνασης του ανθρωπίνου σώματος συμβάλλοντας στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής τους και ειδικότερα του αναπνευστικού και κυκλοφοριακού συστήματος. Βοηθά στην ανάπτυξη της ευκινησίας και στην ευστροφία του πνεύματος αυξάνοντας την ψυχολογία, την αυτοεκτίμηση και την πνευματική απόδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφτούν το χώρο εκγύμνασης και να δοκιμάσουν δωρεάν προπονήσεις για μία εβδομάδα γνωρίζοντας τα οφέλη, με αποτέλεσμα την καλή οργανική και φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την βελτιωμένη ψυχολογική διάθεση του γυμνασμένου ατόμου.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά με τμήματα παιδικά και ενηλίκων.

Οι εγγραφές είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 24320 77579 στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου κ. Κανδύλη Παναγιώτη.

Graphic2stadium

11

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr