Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Βυτουμάς – Προπονητής ο Γιάννης Κέφος

Ξεκίνησε την προετοιμασία, το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου η ομάδα του Βυτουμά στο γήπεδο του Βυτουμά που φέτος θα αποτελέσει μια δύσκολη έδρα για τους φιλοξενούμενους.

0 81

Ξεκίνησε την προετοιμασία, το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου η ομάδα του Βυτουμά στο γήπεδο του Βυτουμά που φέτος θα αποτελέσει μια δύσκολη έδρα για τους φιλοξενούμενους. Ξεκίνησε την προετοιμασία, το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου η ομάδα του Βυτουμά στο γήπεδο του Βυτουμά που φέτος θα αποτελέσει μια δύσκολη έδρα για τους φιλοξενούμενους. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι καθώς και ο προπονητής που θα αναλάβει το δύσκολο έργο. Πρόκειται για τον Γιάννη Κέφο πρώην προπονητή του Αγιοφυλλικού και αρκετά έμπειρο στην συγκεκριμένη θέση ο οποίος καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και στην πρώτη επαφή μαζί τους συζήτησε τα της προπόνησης και τις απαιτήσεις που έχει έτσι ώστε όλοι μαζί να αποτελέσουν “ομάδα” και να μπορέσουν να διεκδικήσουν αυτά που πρέπει στη νέα αγωνιστική περίοδο. Χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές απηύθυνε και ο πρόεδρος, Βασίλης Ναστογιάννης που καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ομάδα του. Ευχόμαστε καλή πορεία και το kalabakacity.gr θα είναι κοντά τους, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες τις περιοχής.

 

vytoumasIMG_2844

Προπονητής του Βυτουμά για φέτος θα είναι ο Γιάννης Κέφος… Η πορεία του στον Αγιοφυλλικό τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους στα γήπεδα της περιοχής.

vytoumasIMG_2839

Βασίλης Ναστογιάννης. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για τον Βασίλη. Έχουμε πει κατά καιρούς και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρου αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλει για να κρατήσει την ομάδα ζωντάνη….

vytoumasIMG_2850

vytoumasIMG_2854

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.