Ξεκίνησε την λειτουργία της η Βιβλιοθήκη του Αγιοφύλλου

Γεγονός είναι πλεόν η λειτουργία της δανιστικής βιβλιοθήκης στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.

0 128

Γεγονός είναι πλεόν η λειτουργία της δανιστικής βιβλιοθήκης στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.

Γεγονός είναι πλεόν η λειτουργία της δανιστικής βιβλιοθήκης στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.

Η δανειστική βιβλιοθήκη ξεκίνησε την λειτουργία της πριν λίγο καιρό και η προσπάθεια ανθρώπων που ασχολήθηκαν με το θέμα, χρόνια τώρα για την περισυλλογή βιβλίων, πήρε σάρκα και οστά και οι άνθρωποι του χωριού έχουν την ευκαιρία να δανείζονται και να διαβάζουν βιβλία διαφόρων κατηγοριών.

Η κίνηση ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγιοφύλλου που το είχε ως σκοπό την ίδρυση της Βιβλιοθήκης, μαζεύοντας διάφορα βιβλία τα οποία οι κάτοικοι του χωριού θα μπορούσαν να δανείζονται και να διαβάζουν εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους.

Βιβλία διαφόρων κατηγοριών όπως, παιδικά, ιστορικά, μυθιστορήματα, εγκυκλοπαίδειες, βιβλία τοπικών συγγραφέων, κ.α περιμένουν τους κατοίκους του χωριού αλλά και της περιοχής να τα διαβάσουν και να εισπράξουν μέσα από αυτά την μόρφωση και την γνώση.

Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης είναι η Στέλλα Φλώρου, ένας νέος άνθρωπος που με μεράκι και όρεξη  ασχολείται με τα δρώμενα του χωριού μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και στην συγκεκριμένη περίπτωση με την βιβλιοθήκη.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους και το παράδειγμα του Αγιοφύλλου, ας το ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της Καλαμπάκας που κρατούν αρκετό κόσμο ακόμα.

Άν πάλι είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο… η Βιβλιοθήκη του Αγιοφύλλου είναι ανοιχτή για όλους!

agiofyllo vivl 253368 10151402100612479 238743405 nagiofyllo vivl 482578 10151402099537479 1611463298 n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.