Ξεκίνημα με το δεξί η Κρύα Βρύση

Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε η Κρύα Βρύση το απόγευμα του Σαββάτου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ που αγωνίζεται φέτος.

0 126

Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε η Κρύα Βρύση το απόγευμα του Σαββάτου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ που αγωνίζεται φέτος.

Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε η Κρύα Βρύση το απόγευμα του Σαββάτου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ που αγωνίζεται φέτος. Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη απέδειξε πως μπορεί να καταφέρει πολλά καθώς στο γήπεδο της Σαρακίνας έκοψε την φόρα του Φλαμουλίου στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Στέλιος Τσιαντούλας πέτυχε το γκολ του αγώνα που ήταν το μοναδικό και νικηφόρο για την Κρύα Βρύση, χτυπώντας έμμεσο φάουλ στο 18′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απείλησαν και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους καθώς η άμυνα έκανε πολύ σωστά την δουλεία της. Ικανοποιημένος φαίνεται να είναι ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης ( προπονητής ) της Κρύας Βρύσης καθώς παρά τις πολλές απουσίες παιχτών λόγω τραυματισμών η ομάδα του κατάφερε να κάνει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα.

Καλή συνέχεια…

Κρύα Βρύση: Γκαραγκάνης, Μπουτίνας (81΄ Τάτσιος), Οικονόμου, Τσακνάκης, Τσιαντούλας Σ., Τσάκαλος, Πούλιος, Κύργος, Ράππας (80΄ Θεμέλης), Γραββάνης, Λίτσιος (75΄ Γιαννούλας).

Φλαμούλι: Ευθυμίου, Σαμαράς (Τζιότζιος), Αλέξης, Πράπας, Παναγιώτου, Μητσιάδης, Καμπέρης, Ζώρας (), Τσιούκας, Ντούβλης (Ρούσσας), Φασούλας.

Η ομάδα της Κρύας Βρύσης

IMG_6005

“Άρωμα” ΑΣ Μετέωρα είχε η εντεκάδα του Φλαμουλίου. Διακρίνονται οι Πράπας, Μητσιάδης, Τσιούκας, Φασούλας και ο Ντούβλης από τον Εθνικό Καστρακίου

IMG_6024

Μπαλιά δεν πέρασε από τον Βασίλη Κύργο της Κρύας Βρύσης… Εδώ σε φάση με το Φασούλα

IMG_6035

Γιώργος Πούλιος, δέχεται το τακλιν του Ντούβλη

IMG_6044

Στέλιος Τσιαντούλας. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού

IMG_6084

Σε ποιον – α αφιέρωσε το γκολ ο Στέλιος;

IMG_6095

Οι κ.κ Γιώργος Αδάμος με τον επίτημο κ. Ναπολέων Παπαγεωργίου…

IMG_6126

Μεγάλη η απουσία του Κυργιάζου από το παιχνίδι. Ένας τραυματισμός του στέρησε την συμμετοχή. Στην φωτο με το μέλος του Δ.Σ της Κρύας Βρύσης κ. Δημ. Παππά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.