Κρυφή… δημοσκόπηση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα

0 1.350

Μια δημοσκόπηση η οποία από το κόμμα επίσημα δεν αναγνωρίζεται άλλα οι διοργανωτές συνεχίζουν να στέλνουν email, με σκοπό την διαδικτυακή ψηφοφορία, για τους υποψηφίους, συνεχίζει να βρίσκεται σε ενεργεία σύμφωνα με το trikalaidees.gr

Η τοπική ΝΟΔΕ όσο και η ΝΔ μπορεί να μην την εκλαμβάνει σοβαρά υπόψη αλλά σίγουρα έχει επιφέρει αναστάτωση κυρίως στους υποψηφίους αλλά και σε Νεοδημοκράτες που αναμένουν με νεδιαφέρον το αποτέλεσμα .

Δείτε το κείμενο του email …..

Η συγκεκριμένη διαδικτυακή δημοσκόπηση δημιουργήθηκε από φίλους και όχι μέλη της ΝΔ που οραματίζονται μία νέα ΝΔ ανοικτή στην κοινωνία, η οποία δίνει το λόγο στα μέλη της για τη διαμόρφωση πολιτικής και τη λήψη αποφάσεων και η οποία δεν θα εφαρμόζει πλέον παλιές συντηρητικές τακτικές, όπως αυτές της καμαρίλας και του παλαιοκομματισμού.

Δεν υπάρχει χρηματοδότης της εν λόγω έρευνας, η οποία είναι εντελώς δωρεάν και δεν μεροληπτεί υπέρ κάποιου υποψηφίου. Εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε για το ποιοι επιθυμείτε να σας εκπροσωπούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η επιλογή των υποψηφίων έγινε σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο των Αθηναϊκών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), όσο και των τοπικών. Από την έρευνα εξαιρέθηκε ένας υποψήφιος κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας.

Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει έως 24 Αυγούστου 2018. Μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την έρευνα πάνω από 1200 χρήστες και έχουν ψηφίσει πάνω από 500. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 25 Αυγούστου, εκτός εάν υπάρξει αδράνεια για συνεχόμενες ημέρες, οπότε η έρευνα θα κλείσει και θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr