Κρύα Βρύση – Συνεχίζει με Κύργο και Κοκόση

Δεν έχουν σταματημό οι ειδήσεις που μας έρχονται από την μεγάλη “οικογένεια” της Κρύας Βρύσης. Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα φροντίζει για να “έχει” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και προχώρησε σε νέες ανανεώσεις παιχτών της.

0 329

Δεν έχουν σταματημό οι ειδήσεις που μας έρχονται από την μεγάλη “οικογένεια” της Κρύας Βρύσης. Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα φροντίζει για να “έχει” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και προχώρησε σε νέες ανανεώσεις παιχτών της. Δεν έχουν σταματημό οι ειδήσεις που μας έρχονται από την μεγάλη “οικογένεια” της Κρύας Βρύσης. Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα φροντίζει για να “έχει” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και προχώρησε σε νέες ανανεώσεις παιχτών της. Και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για δυο από τους κορυφαίους της παίχτες που η παρουσία τους στα γήπεδα δεν πέρασε απαρατήρητη όχι μόνο αυτή την χρονιά ( 2009 – 2010 ) αλλά και προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Διοίκηση της ομάδας ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα οι Βασίλης Κύργος και Χρήστος Κοκόσης. Παίχτες που σίγουρα θα επιθυμούσαν αρκετές ομάδες της περιοχής να είχαν στο ρόστερ τους, αλλά η Διοίκηση της Κρύας Βρύσης δεν αφήνει περιθώρια και προχωρά αμέσως σε σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Βασίλης Κύργος και Χρήστος Κοκόσης σε φάση παιχνιδιού της Κρύας Βρύσης

Κρύα Βρύση - Συνεχίζει με Κύργο και Κοκόση

Χρήστος Κοκόσης, Βασίλης Κύργος και Αποστόλης Κυργιάζος, οι πρώτοι παίχτες που ανανέωσαν την παραμονή τους στην Κρύα Βρύση…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.