Κρανιά Βάνα – Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.487

Φίλες, φίλοι είμαι η Βάνα Κρανιά με καταγωγή από Τρίκαλα και διαμονή στο Βυτουμά Καλαμπάκας. Είμαι νηπιαγωγός και μητέρα τριών παιδιών.

Έχω σπουδάσει παιδαγωγικά στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., διαθέτω πτυχίο Ωδικής μουσικοπαιδαγωγικού τομέα και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, Διοίκηση και Αναδυόμενες Τεχνολογίες.

Είμαι επιμορφώτρια ενηλίκων σχετικά με την χρήση νέων τεχνολογιών στην έρευνα και παραγωγή εκπαιδευτικών projects αλλά και συντονίστρια ομάδων επιμορφωτών. Τέλος, διαθέτω συγγραφικό έργο στον τομέα εκπαιδευτικών παραμυθιών.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Με ενδιαφέρουν η εκπαίδευση και ο πολιτισμός. Θέλω να προσφέρω κι εγώ στην βιώσιμη ανάπτυξη και στην αειφορία του τόπου με όλες τις δυνάμεις αλλά και τις δυνατότητες που μού παρέχουν οι γνώσεις μου. Θέλω μία ανάπτυξη για όλους και είμαι διατεθειμένη να παλέψω σκληρά γι΄αυτό.

Επέλεξα τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί με ενέπνευσε το πάθος του για την καινοτομία και ο σεβασμός του στον άνθρωπο. Η εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η τεχνογνωσία λόγω του επαγγέλματος του, θεωρώ ότι είναι προαπαιτούμενα για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ένα βήμα πιο ουσιαστικό, πιο προσιτό σε όλους, μικρούς μεγάλους ηλικιωμένους, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε δημότη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr