Κόττης: Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στην οδό Τρικάλων από τα συγχαρητήρια του κόσμου που την κλείσαμε

1 1,984

Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στην οδό Τρικάλων από τα συγχαρητήρια του κόσμου που την κλείσαμε είπε ο κ. Κόττης στην συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής.

Τα λεγόμενα του προέδρου της Ποιότητας Ζωής κ. Κόττη ήταν η απάντηση στα λεγόμενα του κ. Παπάντου, για το εαν περπάτησε στο τμήμα της οδού που έκλεισε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ!

Στην Ποιότητα Ζωής πάρθηκε η απόφαση να μην κλείνει το τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου καθώς δεν εξυπηρετεί κάποιο κατάστημα αυτή τη στιγμή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Τα όσα ισχυρίζεται περί συγχαρητηρίων ο αντιδήμαρχος είναι κουραφέξαλα. Αποδείξεις ,η απόφαση καταψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και στην τοπική κοινότητα. Οι κωλοτούμπες που ακολούθησαν στην πορεία κλείσιμο της μισής Τρικάλων, άνοιγμα της 28ης Οκτωβρίου, η αρνητική εισήγηση της πυροσβεστικής και προφορική εισήγηση του ΑΤ !! Κύριε αντιδήμαρχε η απόφαση δεν έχει να κάνει με την οπτική από την οποία βλέπει κανείς ή αξιολογεί τις καταστάσεις, αλλά με τα προβλήματα που προκαλέσατε και προκαλείτε με τις προχειρότητες και τις ελλείψεις όπως η τοποθέτηση μιας πινακίδας ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ στη διασταύρωση Κονδύλη και Χατζηπέτρου. Από κει και πέρα το να γίνεται ρυθμιστής του κυκλοφοριακού όπως και κάποιοι άλλοι παλαιότερα οι οποίοι μας χρέωσαν και μια κυκλοφοριακή μελέτη είναι στρουθοκαμηλισμός. Είναι γεγονός ότι η εικόνα σας καταβαραθρώθηκε: Λειτουργείται ως παρέα όπου επικρατούν οι κόντρες, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα καταφέρατε συσπειρώσετε τους πάντες, ακόμα και τους δικούς σας, εναντίον σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.