Κοτανίδου: Το Πάσχα ίσως να μπορούμε να περάσουμε τις ημέρες στις ιδιαίτερες πατρίδες μας

1 627

Μαζί με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια στη σημερινή ενημέρωση για τον κορνοιό ήταν και η Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και επικεφαλής της Επιστημονικής Επιτροπής για τον σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ στα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.,

Η  Αναστασία Κοτανίδου, εξέφρασε την ελπίδα της ότι φέτος το Πάσχα ίσως να μπορούμε να περάσουμε αυτές τις ημέρες στις ιδιαίτερες πατρίδες μας, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο για «άνοιγμα» των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Παρόλα αυτά, επί της ουσίας έκλεισε το παράθυρο των συζητήσεων για άμεση άρση ορισμένων περιορισμών, λέγοντας: «Βασικό μας μέλημα είναι το κατά το δυνατό πιο γρήγορο άνοιγμα δραστηριοτήτων, ωστόσο τα νούμερα δεν μας το επιτρέπουν. Παρά την ελπίδα μας τα νούμερα φαίνονται πολύ άσχημα».

madata.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Γιατί αναστατώνετε τον κόσμο χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να πείτε κάτι. Για το Πάσχα έχουμε δυο μήνες. Μέχρι σήμερα έχετε διαψευστεί, βγάλτε τον σκασμό και μην κουβαλήσετε τουρίστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.